👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ssij mi napisał/a:
Mimo ze jestem w ruchu przyznaje ze nie zablysneli zbytnio .....bo na czesc pytan to nawet ja znalem odpowiedz ..
chwalisz się czy się żalisz?

Jaka różnica co za partia? System monetarny nie ma żadnej przyszłości. I zawali się jeszcze pewnie w tym roku. Musimy przejść na ekonomię zasobami.
Podziękujcie sidolowi. Na youtube można włączyć polskie napisy do tego filmu.
Podziękujcie sidolowi. Na youtube można włączyć polskie napisy do tego filmu.

Nutaharion napisał/a:
Jak to się mówi:
"Każdy idiota głosuje na palikota"
w kościele tak ci powiedzieli

up@ Każdy idiota jedzie na kościół który w życiu normalnego człowieka nie odgrywa żadnej roli. Ja mam to w dupie, nie chodze, nie słucham, nie wierzę. Ale potrafię zaakceptować to, że inni to lubią i to robią.
-"Jaka jest minimalna placa w Polsce?"
-"Nie wiem."
No kurde skad "swinia przy korycie" ma wiedziec takie rzeczy...
-"Nie wiem."
No kurde skad "swinia przy korycie" ma wiedziec takie rzeczy...

Połowa wyborców Palikota zagłosowała na niego tylko z powodu legalizacji, druga połowa to pedały ;>

Widzicie głąby, tak to jest jak wybieracie tumanów bez szkoły, historyków, transwestytów i innych cwaniaków od gorzały. Ci ludzie chcą rządzić a nie mają do tego kwalifikacji, to jakby ślepego zatrudnić na pilota... Osobiście byłem i jestem za PiS, choć nie jest idealny, przynajmniej Kaczyński skończył prawo na UW i ma wiedzę na temat polityki. A wy idźcie zabrać babci dowód i dajcie się r🤬ać przez chyżego i jego bandę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie