Witam wszystkich użytkowników.
Ostatnio pod, którymś tematem wybuchła gównoburza na temat smartfonów, więc chciałbym podzielić się z wami, krótkim filmem na temat teorii spiskowej firmy Apple.
Według MNIE ceny produktów firmy Apple są za wysokie jak na to co sobą reprezentują. Poza systemem operacyjnym, który jest bardzo dobry.
Nie było, sprawdziłem dokładnie.
P.s. Pierwszy komentarz otrzyma 300 piw.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
nie słyszałem o jakimś przymusie kupowania wyrobów Apple. Nie podoba się to nie kupuj.
Mi sie śmiać chciało jak w jakimś dokumencie o apple było o tym jak to w którymś z modeli iphone'a (chyba w 4) siri oznajmiała że odchodzi, ale nic straconego, bo mogą się ponownie spotkać. W nowszym modelu.
konto usunięte
2014-09-11, 1:19
Mnie tu to spiskiem smierdzi.
konto usunięte
2014-09-11, 1:41
Co za debile w kolejkach, cieszą się jakby wygrali drugie życie
Na początek proponuję Autorowi opanować stawianie przecinków, a potem pobawimy się w postarzanie
konto usunięte
2014-09-11, 2:55
^Direx
Jaki wizjoner? Jak Gates prezentował tablety to przeszło to bez echa, jak Jobs prezentował iPada to wszyscy srali po gaciach. Tak samo było z PDA, wcześniej były i trzymały się dobrze, teraz szumnie nazywane Smartphonami, było wcześniej, Jobs pokazał i znowu szał. iPod? Przecież też były mobilne urządzenia do odtwarzania na rynku w tamtej chwili.
konto usunięte
2014-09-11, 7:52
iphone jest dla p🤬d. Jedyne co jest fajne to ipad ale i tak kupie inne firmy. A najleszy telefo t HTC i nigdy nie bede mial innego, no chyba ze firma jebnie
konto usunięte
2014-09-11, 8:18
A mi za to w mojej piątce zaczął walić sie wyświetlacz, mam w muzyce jakieś dziwne nagrania niby z chmurki, które pierwszy raz widzę, a chmurki w dodatku nigdy nie używałam... I dziwnym trafem zaczęło sie kielbasic kilka dni po prezentacji srajfona 6

W tym chyba serio musi coś być.
Przez tego lektora nie dałem rady obejrzeć do końca :/
konto usunięte
2014-09-11, 10:36
ja mam srajfona 4S i to jest pierwszy i ostatni srajfon jaki kupiłem... następny będzie nexus