Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Witam wszystkich użytkowników.

Ostatnio pod, którymś tematem wybuchła gównoburza na temat smartfonów, więc chciałbym podzielić się z wami, krótkim filmem na temat teorii spiskowej firmy Apple.

Według MNIE ceny produktów firmy Apple są za wysokie jak na to co sobą reprezentują. Poza systemem operacyjnym, który jest bardzo dobry.

Nie było, sprawdziłem dokładnie.

P.s. Pierwszy komentarz otrzyma 300 piw.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kam191 2014-09-11, 11:40 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-11, 11:45
300 piw ,to kolejny spisek ! nie dajcie sie nabrac!!!
Zgłoś
ayawaya 2014-09-11, 11:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
archon44 2014-09-11, 11:58 4
To ja wam polecam się przesiąść na blackberry i uwolnić się od tego całego gnoju apple i androida. Od ponad roku na rynku dostępne są nowe smartfony z własnym systemem blackberry 10. Szczerze? System jest młody a już jest lepszy od androida i ios razem wziętych, a już porównywanie go androidem na podobnym etapie rozwoju, wogole nie ma sensu. Używam BlackBerry z10 od raju i system działa tak jak na początku
Telefony są dedykowane sektorowi biznesowemu i rzadowemu, nie ma czegoś takiego jak celowe postarzanie produktu, telefony mają działać dobre kilka lat, aż do ponownej wymiany urządzeń w firmie i nie ma od tego odstepstw.
Zgłoś
rawpanic 2014-09-11, 11:59
ja pierwszy telefon apple co kupilem to 5s i jestem zadowolony, ale nastepny co kupie (mam nadzieje ze ten jeszcze ze 3-4 lata pochodzi) to Nokia
Zgłoś
Siekul 2014-09-11, 12:02 1
Xperia x10 mini - mi działa tak samo poprawnie jak na samym początku, mimo, że wymieniłem już telefon kilka razy, to ten mimo rzucania na odległość - wytrzymuje wszystko.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-11, 12:05
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-11, 12:05
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-11, 12:11 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-11, 12:28
Jestem serwisantem komputerowym od ponad 30 lat, apple to największe gówno na świecie. Produkt dla c🤬li.
Zgłoś
Dickk 2014-09-11, 12:28 3
Zgłoś
genghiskhan 2014-09-11, 12:29 2
camson napisał/a:

Każdy kto ma trochę oleju w głowie nie kupi iCrapu, bo ani to żaden lans, ani ten sprzęt nie jest wart tej ceny.

Jedni mają olej w głowie inni kapuste w portfelu. Każdy kupuje to co chce i nic Ci do tego.

Tak lubię apple, mam ipada 4 który jest zajebisty a teraz planuję zakup 5s jak ceny spadną trochę po premierze 6stki - i co teras?
Zgłoś
specodhec341 2014-09-11, 12:37 1
Zgłoś
T0B1 2014-09-11, 12:42 1

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
wytrzeszcz5 2014-09-11, 13:05 2
@up widziałem nie jednego kompa.
Śmierć następowała z uwagi na spuchnięte kondensatory elektrolityczne.
I były to zarówno komputery, które były w biurach i się nie przemęczały jak i te, które były kręcone i wyciskane z nich ostanie poty.

Zobacz też że z listy którą wymieniłem Ty tylko powtórzyłeś punkty nazywając elementy mechaniczne dyskami i wiatrakami.

Starzeją się moralne <- urzekające powiedzonko wykładowcy które znaczy tyle, że 286 nadal się ur🤬amiają i działają, ale co na tym zrobisz? no właśnie nic prawie.

A co do OS wara:
Przeciętny kowalski który nie gra (a i to się zmieni za jakiś czas) może spokojnie jechać na Linuxie
Firmy z uwagi na specjalne oprogramowanie są zazwyczaj zmuszone do pracy pod Windowsem
Artyści używają Maców bo są pod nich robione
Z rynkiem Smartfonów nie powiem nic bo mam Symbiana i jest ok
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem