👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Natury nie oszukasz. Zobaczyła pytonga to tylko z jednym jej się skojarzyło.
Gmork napisał/a:
W którym szpitalu ta studentka ma praktyki?
Podobno w Katowicach
K🤬a to Sadistic a nie mistrzowiejoemonsrerokwejka!!!! Do pieca z tym!
Zdejmijcie tą plotkę... Mieli kogoś cewnikować, a ona zdjęła napleta i się zaśmiała tylko... To studenciaki nakręcili bekę
fejkie jebłem
Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli. Rosja kupiła za 1$ Mistrale od Egiptu. To był zamach. Homoseksualizm to fanaberia Oskarka, gdyby chciał to mógłby być hetero - a w ogole co to p🤬lenie pedalskie: Homoseksualizm to choroba. Pedofilia jest w każdym środowisku tak jak jest wśród księżny katolickich: gdy adwokat zostanie złapany na seksie z nieletnimi, to dziekan Okręgowej Rady Adwokackiej przenosi go do innego miasta, podobnie jest z operatorem żurawia (taki dźwig). Murzyni mają IQ małp a w Kato na ŚUM jest studentka co pacjentów onanizuje
Tusk zwinął asfalt i sprzedał do Brukseli. Rosja kupiła za 1$ Mistrale od Egiptu. To był zamach. Homoseksualizm to fanaberia Oskarka, gdyby chciał to mógłby być hetero - a w ogole co to p🤬lenie pedalskie: Homoseksualizm to choroba. Pedofilia jest w każdym środowisku tak jak jest wśród księżny katolickich: gdy adwokat zostanie złapany na seksie z nieletnimi, to dziekan Okręgowej Rady Adwokackiej przenosi go do innego miasta, podobnie jest z operatorem żurawia (taki dźwig). Murzyni mają IQ małp a w Kato na ŚUM jest studentka co pacjentów onanizuje
Pół fejk. Laska ruszyła gościowi kilka razy skórą i ten zrobił awanturę a przez następne semestry historyjka urosła do takich rozmiarów.
kolosasz napisał/a:
fejkie jebłem
jak by murzyni mieli IQ małp to świat był by piękniejszy oni co najwyżej to maja IQ gówna małpy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie