Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
postawił na konia
kielba • 2010-03-31, 20:42
Siedzi facet i po cichutku czyta gazetę, rozkoszując się spokojem o poranku. Kiedy jego żona zakrada się do niego od tyłu i uderza go ogromną patelnią w tył głowy.
- Za co to? - pyta się facet
- Co to był za świstek papieru z imieniem Marika w kieszeni twoich spodni? - dopytuje się wściekła żona.
- Ależ, kochanie - tłumaczy się facet pamiętasz, dwa tygodnie temu poszedłem na wyścigi konne, Marika to imię klaczy, na którą postawiłem.
Żona się uspokoiła i wróciła do domowych obowiązków. Trzy dni później facet znów siedzi w swoim fotelu i czyta gazetę, gdy żona znów przywala mu patelnią.
- A to za co? - pyta się facet.
Żona na to:- Twoja klacz dzwoniła
....

podpis użytkownika

Jak mówi stare indiańskie przysłowie;"gdy nie wiesz co powiedzieć,powiedz stare indiańskie przysłowie."
Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-07, 21:01
O ja p🤬lę...szukałem tego kawału, zanim go dodałem...i już wiem dlaczego nie znalazłem: z takimi tagami
Zgłoś
~Angel 2011-06-07, 21:12
@twojamatkajestgruba

jakoś inni nie mieli z tym problemu

podpis użytkownika

Zgłoś
twojamatkajestgruba 2011-06-09, 0:21
@up ja zaczynam szukać jakiegokolwiek kawału/dowcipu/żartu od wpisania takiego właśnie tagu.
Zgłoś
~Angel 2011-06-09, 19:29
to kolejny raz: Szukaj któregokolwiek słowa lub wyrażenia
w wybranym temacie

podpis użytkownika

Zgłoś