Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wpakowaliscie kobiety do jednego wora to i ja was wpakowalam.. są jednostki nie powiem że nie Ale to są jednostki! A dupy to Twoja matka musiała ch*** wie komu dac że takie coś na świat wydalila
Gary pozmywane że tak ujadasz? Widac ze właściciel jeszcze z pracy nie wrócił i myszy harcują.

Współczuję kobieta które mają z Tobą doczynienia
moje nie pyskuja i trzymaja kulturę.
A w tej sytuacji rozmowa zbędna
Zakaz skrobania na życzenie
Chcecie zabijać to do rzeźni się wyżyć nie dzieciątka mordować
Czyli dla jak sama mówisz dla patologicznej jednostki mamy dostosowywać prawo, bo są tak zj***ni, że o własną dupę nie umieją zadbać?
A aborcja to morderstwo i koniec
To nie pies ani ciele tylko czlowiek
@zerwikaptur widzę że masz ból dupy i pretensje do świata bo źle w życiu wybrałeś
czemu cie baba zostawiła, może ważniejszy był klub, sadol i koledzy, a nie żona i dziecko? bo każdy k***a myśli że jest zajebisty, chyba że ty ją zostawiłeś wtedy wracamy do pierwszego zdania
uważam że aborcji powinien decydować każdy sam, wiadomo ze jakaś granica powinna być, a nie płody co mają 7 miesięcy

uważam że aborcji powinien decydować każdy sam, wiadomo ze jakaś granica powinna być, a nie płody co mają 7 miesięcy
A ja mysle że wraz z lewackim postępem ta granica powinna być przesuwana. Już co bardziej swiatli lewaccy ateisci postuluja ze człowieka nie ma do 2 roku zycia. Ale wiadomo świat musi jeszcze dorosnać do oswiecenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie