👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowa tiktokowa pOlska dziunia, której się wydaje, że jest "mundra", więc prawi swoje wysrywy z dupy w internecie, a w rzeczywistości ma łeb pusty jak dzban... Najgorzej, że takie pustosatany są idolami nastolatków i kilkulatków, którzy to oglądają.
Ładnie wygląda, to "napewno musi być mądra i ma rację"...
Ładnie wygląda, to "napewno musi być mądra i ma rację"...
No a biali faceci w PL skąd tego HIV'a mają? Albo vagino-sceptycy albo partnerka ich poczęstowała.
Poza tym męski turysta z Polski przywiózłby jakieś pamiątki a nie HIV'a

Nawet gdyby włożyła sobie ten telefon do dupy to bym jej nie dał piwa.
moim zdaniem pytanie o murzyna z Afryki jest jak najbardziej poprawne, bo murzyni mieszkają również w Ameryce i Europie, to raz, dwa wariat HIV w Afryce jest bardzo zjadliwy, dużo bardziej niebezpieczny niż ten obecny w Europie, trzy murzyni z Afryki wierzą, że mogą uleczyć adidasa sypiając z młodymi zdrowymi dziewczynami, taką metodę stosował sławny pan Simon Moll czy jak się ten biedny murzynek z Afryki nazywał, on zarażał dziewczyny z premedytacją
wiec jak jakaś laska była z murzynem z Afryki to bezwzględnie powinno się od niej wymagać testu na HIV, jak już koniecznie komuś zależy, żeby taką pukać
prezerwatywy przypominam mają 86% skuteczność w zapobieganiu zarażeniu HIV, więc test jest jedynym pewnym środkiem
wiec jak jakaś laska była z murzynem z Afryki to bezwzględnie powinno się od niej wymagać testu na HIV, jak już koniecznie komuś zależy, żeby taką pukać
prezerwatywy przypominam mają 86% skuteczność w zapobieganiu zarażeniu HIV, więc test jest jedynym pewnym środkiem
Powiedzenie murzyn z Afryki jest jak najbardziej poprawne, ta pani po prostu nie zna dobrze języka polskiego a się wymądrza.
UrlichUrwich napisał/a:
No a biali faceci w PL skąd tego HIV'a mają? Albo vagino-sceptycy albo partnerka ich poczęstowała.
od Analnej Malinki, poczytaj sobie, jeszcze chyba są artykuły w necie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie