👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym mu odpowiedział, że test na hiv to zawsze warto zrobić, czy to po kontakcie z proboszczem, kolegą z pracy, laską r🤬ającą murzyna czy swoim starym.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
Po sposobie w jaki mówi, można wywnioskować, że ma się za jakiś autorytet... Instagram i tit tok ryją beret bardziej niż twarde narkotyki.
W Polsce HIV dotyczy niewielkiego odsetka populacji. Według danych z 2023 roku, około 0,1% populacji w Polsce żyje z wirusem HIV. Zatem jest to stosunkowo niski wskaźnik w porównaniu z niektórymi regionami świata.
W Afryce, szczególnie w Afryce Subsaharyjskiej, wskaźniki zakażeń HIV są znacznie wyższe. Średni odsetek dorosłych osób żyjących z HIV w tej części świata wynosi około 7%, choć poziom zakażeń może się bardzo różnić w zależności od kraju. Na przykład:
W Eswatini (dawniej Suazi) około 27% dorosłych jest nosicielami HIV.
W Republice Południowej Afryki wskaźnik wynosi około 20%.
Afryka Subsaharyjska odpowiada za około 60-70% wszystkich globalnych przypadków HIV/AIDS.
W Afryce, szczególnie w Afryce Subsaharyjskiej, wskaźniki zakażeń HIV są znacznie wyższe. Średni odsetek dorosłych osób żyjących z HIV w tej części świata wynosi około 7%, choć poziom zakażeń może się bardzo różnić w zależności od kraju. Na przykład:
W Eswatini (dawniej Suazi) około 27% dorosłych jest nosicielami HIV.
W Republice Południowej Afryki wskaźnik wynosi około 20%.
Afryka Subsaharyjska odpowiada za około 60-70% wszystkich globalnych przypadków HIV/AIDS.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie