📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu

@Halman
Bolek i Lolek mieli Tole, więc wychodzi trójkącik na dwa baty, Żwirek i Muchomorek to jakieś leśne duszki. Pat i Mat są umysłowo upośledzeni i nabijanie się z nich jest niewskazane. Zresztą nie mieszkali razem tylko byli sąsiadami. Za to ty pokazałeś filmik z rasowymi pedałami, albo debilami aspirującymi do pedałów.
W sumie to nie wiem czy to czasem nie przejaw geniuszu, niektóre bajki to jednak czegoś uczą
Bolek i Lolek mieli Tole, więc wychodzi trójkącik na dwa baty, Żwirek i Muchomorek to jakieś leśne duszki. Pat i Mat są umysłowo upośledzeni i nabijanie się z nich jest niewskazane. Zresztą nie mieszkali razem tylko byli sąsiadami. Za to ty pokazałeś filmik z rasowymi pedałami, albo debilami aspirującymi do pedałów.
W sumie to nie wiem czy to czasem nie przejaw geniuszu, niektóre bajki to jednak czegoś uczą

Dodam jeszcze, że przed kamerą w przeciwieństwie do tych dwóch żądna z tych postaci tego nie robiła

Jeden gość ma koszulkę Arsenalu Londyn. A wiadomo, że jaranie się piłką nożną to... I wszystkie kluby piłkarskie to..
baronturbina napisał/a:
Zgadza się. Lepszego materaca nie mogłem wybrac. Macjjee ikejje na podlasjilu?
Czy on w końcu dał Tobie namiar na ten bimber?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie