Nikt się tego nie spodziewał. Taka niespodzianka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
~Angel napisał/a:
Nawet jak był to na lewym pasie stał kilkadziesiąt sekund i został zmielony przez pędzące samochody.
Poza tym nic by nie dał, widoczność była bardzo dobra, ktoś kto nie widzi auta trójkąta też nie zobaczy, ergo trzeba się zajmować jazdą a nie pierdołami bo potem się tak kończy jak na filmie.
Hyena83,
Pomieszać się może babie jak wyjdzie z kuchni, Ja to lubię mieszać, a nie jakieś wątki gubić.
Wracając do sedna kierowca mercedesa za brak tego trójkąta będzie obciążony za spowodowanie całej sytuacji, a gdyby był trójkąt jak w przepisach już sprawcą by nie był lecz przyczyną spowolnienia ruchu, WĄTKU.
Szkoda że nie znalazł się jakiś uprzejmy kierowca tira który przyblokowałby pasy tak aby kierowca merca mógł zepchnąć auto na pas awaryjny, jak to kiedyś widziałem z pewnym motocyklistą, ale tu większość to w szeryfa się bawi.
Pomieszać się może babie jak wyjdzie z kuchni, Ja to lubię mieszać, a nie jakieś wątki gubić.
Wracając do sedna kierowca mercedesa za brak tego trójkąta będzie obciążony za spowodowanie całej sytuacji, a gdyby był trójkąt jak w przepisach już sprawcą by nie był lecz przyczyną spowolnienia ruchu, WĄTKU.
Szkoda że nie znalazł się jakiś uprzejmy kierowca tira który przyblokowałby pasy tak aby kierowca merca mógł zepchnąć auto na pas awaryjny, jak to kiedyś widziałem z pewnym motocyklistą, ale tu większość to w szeryfa się bawi.
Jaki rodzaj awarii auta powoduje, że trzeba nagle się zatrzymać tu i teraz ? Przecież auto miało jakąś prędkość. To awaria silnika, czy skrzyni nie powoduje nagłego zatrzymania.
Wszyscy powinni się zatrzymać widząc że jest w tym miejscu, a nie innym. No ale wyścigu szczurów nie zatrzymasz.
Zenonn napisał/a:
Jaki rodzaj awarii auta powoduje, że trzeba nagle się zatrzymać tu i teraz ? Przecież auto miało jakąś prędkość. To awaria silnika, czy skrzyni nie powoduje nagłego zatrzymania.
Awaria drążka kierowniczego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie