Jak wiadomo o miejsce do parkowania w polskim mieście trudno. Na szczęście u nas nie mają jeszcze na wyposażeniu takiego sukinsyna, no ale jeśli fotoradary mamy na najwyższym światowym poziomie to może też wkrótce holowniki...
P................9
2014-01-24, 12:58
Ha pewnie pierwsi w Polsce to złodzieje będą miały taki sprzęt.
R................y
2014-01-24, 13:00
K🤬a to cyganie zaj🤬i samochód
A nie ... oni jeżdżą Calibrami
Ale jaka kultura, zabrał najdroższy. Zupełnie na odwrót jak u nas - po dupie tylko biedni.
maserati quattroporte wersja 2013 -takie mi się marzy
e................n
2014-01-24, 13:39
rysiek0 napisał/a:
maserati quattroporte wersja 2013 -takie mi się marzy
Sorry ale to Polska.
soho
2014-01-24, 14:00
Nie chodziło o miejsce parkingowe tylko komornik zabrał auto.
A co jeśli to by była stara astra z zapiętym biegiem i zaciągniętym ręcznym?
G................f
2014-01-24, 15:14
Przydałoby się, poza tym, zabierałbym samochody za nieprawidłowe parkowanie, dziwne że ja zawsze umiem prawidłowo zaparkowac i znaleźc miejsce. Przypadek? Ludzie są po prostu głupi w polsce.
P................u
2014-01-24, 15:14
@soho, ma rację. c🤬jowo otagowałeś ziomeczku film. I teraz ktoś będzie miał problem ze znalezieniem tego filmiku w przysżłości na sadisticu.
Konfiskują autko zwyczajnie.
M................n
2014-01-24, 15:48
"o miejsce do parkowania w polskim mieście trudno", "na szczęście", "takiego sukinsyna", ojej, panowie, co się stało, przed chwilą jak było stopcham na głównej to biliście im brawo za to samo, a teraz jak ktoś dba o porządek na drodze to źle?
banda palantów
Po pierwsze jeśli ktoś złamał przepisy to musi za to odpowiedzieć, nie waże co by się działo prawo jest takie a nie inne. W tym wypadku chodziło raczej o konfiskatę pojazdu.
Po drugie nie kupią takiego bo "za dużo pali".
podpis użytkownika
To się wyklepie.
No właśnie a co ze skrzynią? silnikiem? nie rozpie*doli? skoro na pewno był na biegu lub w automacie na P.
@up
ten Maserak na napęd na tył.