podpis użytkownika
haszysz.com.plCiociaPestka.pl
nasionamarihuany.pl

tjaa jasne ciśniesz bekę na luzie odkąd wspomniałem że się zderzasz fiutkami z łysolem cioto
![]()
Cisne beke od mojego 2/3 komentarza tutaj głąbie

To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzku

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@Everlast1111
To dawaj teraz tak na złość poprawnie językowo i po ludzkuZ honorem itd. No nie daj się prosić, "trollu" Ty
Prawie mnie strollowałeś
Może kiedyś

Bonguś Ty chyba sobie jaja robisz?Panowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza
Chętni pisać na PW.

Panowie, gadałem z typem co jest informatykiem i robi w sieciach, między innymi tej, na której stoi serwer sadola. Za niedługo będę miał IP i adres naszego napinacza
Chętni pisać na PW.
Uuu normalnie strach się bać BongMan idziesz mi najebac ze tak sie mna zainteresoałeś idioto? hahahahahahaha

@Everszmato to wracaj na tego kwjejka a nie robisz z siebie pośmiewisko
Widać że z ciebie typowy buc który z góry jedzie po wszystkich. Jak chcesz trollować to rób to inteligentnie
Nawet Grzesiu C cie jedzie .
No to fakt, to ze Grzesiu C mnie jedzie to mnie boli najbardziej

Bongo ale teraz to wchodzisz na poziom tego zjeba
![]()
Ja na twoim miejscu bym nie pogrywał z BongMenem bo ogarnie Twoje IP i Ci zhakuje kompa, ale wczesniej ci o tym napisze w komentarzu żeby Cie ostrzeć po to abys sie wywtraszył hahahaha BongZjeb

Policja nie udziela pomocy.
A gdyby było odwrotnie? Czy kibice udzielili by pomocy policjantowi? Wątpię, co gorsza jeszcze by go dobili...
Jeździłem na mecze kupę czasu.. a przez takich pojebańców przestałem jeździć... Szanować piłkę nożną i kibicować wybranemu klubowi!!! K🤬o jeździsz na mecze siać zadymy?? Umrzyj i tyle...

Uzycie broni nie było adekwarne do zagrożenia i ten co dał zgodę czy nakaz powinien ponieść konsekwencje.
Policja zawsze znajdzie wytłumaczenie a winnego nie znajdą bo nie ma jak. Pewnie niedługo napiszą, że chłopak sznurował buta, dlatego dostał w szyję. Ciekawy jestem czy jakby zrobić inspekcje kto tak naprawde jest tam kompetentny i po przeszkoleniach ile wyszłoby brudu na jaw. Niedługo się okaże, że podczas awantury, w chaosie pies wysrzeli pociskiem i oberwie jakis postronny kibic który siedzał 5 metrów wyżej i oglądał mecz. Chodzi o to, że oni nie celują, strzelają na oslep. Można nie lubić zadym, chuliganów ale tutaj jednak chodzi o ludzkie życie. Inna sprawa, impreza masowa a na stadionie nie ma karetki? Śmiech na sali. A policja dlaczego nie przystąpiła do pierwszej pomocy? Pewnie głąby nie wiedzieli jak takową sie robi. Człowiek umiera za plecami a oni stoją. Ludzie.
Najlepszym dowodem na to, że ci 'fani' to j🤬e ameby umysłowe jest user Everlast. Ludzie święci, takiego przygłupa to ja dawno nie widziałem. Wielki k🤬a osiedlowy karateka co go życia ulica i śmietniki nauczyły. Siedź k🤬a cicho i wytrzyj brodę, bo od tak zawziętego szczekania pewnie się oplułeś.