może się mylę, ale źle to wyglada bardziej od strony tych krzyczących
ps. nie jestem policjantem

Za darmo nie oberwał, a teraz ból dupy, bydło j🤬e tyle w temacie.
podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...

C🤬j wam w dupe społeczniary j🤬e z sadistica, a policja? jak zawsze j🤬a, bez wyjatku, kazdy pies to kundel. Skoro oni sie czują bezkarni, nie mozna ustalic kto jest mordetca bo morda zakryta to WSZYSCY oni się nadają do j🤬ia. Kto im k🤬a daje broń, ciekawe po jakich są szkoleniach, niedouczone błazny bez gimnazjum.
Jebac tych co jeszcze stoją po stronie psów, zginął człowiek, dzisiaj on a jutro to może być kazdy z nas, którzy chodzą na mecze. Bezkarni mordercy!
P.s. a inną komedią jest to , że była to impreza masowa i nie było wokół karetki (hahahahahahahah) J🤬 K🤬Y

nie spinaj pupci idioto. Jak miał syna to mógł się zachowywać jak odpowiedzialny ojciec i siedzieć na dupie, a nie wbiegać na murawę. wezcie sie k🤬a za normalne rozrywk bo od tego waszego kibicowania tylko ludzie giną. gnidy społeczne i k🤬y
A skąd ty błaznie p🤬lony wiesz że on wybiegł na boisko?!
"Policja zaczęła bez salwy ostrzegawczej walić z broni gładkolufowej w sektor wypełniony ludźmi. Postrzelili chłopaka który stał na sektorze. Broń gładkolufowa to broń która jest niebezpieczna w rękach niekompetentnych ludzi. Strzelać w tłum to metody jakie stosuje policja."

C🤬j mnie to k🤬a interesuje czy on był spokojny, czy on był agresywny. Czy on k🤬a śpiewał czy k🤬a robił zadyme. Sytuacja nie była adekwarna do tego by uzyc broni, a jeżeli juz to po pierwsze zawsze przynajmniej tak było, ze oddawano strzały ostrzegawcze w górę a po 2 jak k🤬a mogł oberwac w szyje jak mają strzelac poniżej pasa? Nie wiem czy już wam jebło na głowe od tego sadistica ale chłopak zginął, podobno miał syna. Nawet nie wiadomo czy brał udział w awanturze czy po prostu znalazł się w złym miejscu.
C🤬j wam w dupe społeczniary j🤬e z sadistica, a policja? jak zawsze j🤬a, bez wyjatku, kazdy pies to kundel. Skoro oni sie czują bezkarni, nie mozna ustalic kto jest mordetca bo morda zakryta to WSZYSCY oni się nadają do j🤬ia. Kto im k🤬a daje broń, ciekawe po jakich są szkoleniach, niedouczone błazny bez gimnazjum.
Jebac tych co jeszcze stoją po stronie psów, zginął człowiek, dzisiaj on a jutro to może być kazdy z nas, którzy chodzą na mecze. Bezkarni mordercy!
P.s. a inną komedią jest to , że była to impreza masowa i nie było wokół karetki (hahahahahahahah) J🤬 K🤬Y
kolejny młody gniewny JP100%
zobaczymy co bedzie jak cie ktoś kiedyś okradnie albo zgw🤬ci dupe
pewnie zadzwonisz po straż pożarną biedo umysłowa
takimi jak ty gardze bardziej niż cyganami

kolejny młody gniewny JP100%
zobaczymy co bedzie jak cie ktoś kiedyś okradnie albo zgw🤬ci dupe
pewnie zadzwonisz po straż pożarną biedo umysłowa
takimi jak ty gardze bardziej niż cyganami
Zabiją badz pobiją ci kogos bliskiego tez bedziesz JP, a tymczasem jebac ciebie i twojego starego komendanta który własnie ci podaje do pyska internetowa c🤬o
no wybacz, do mnie jakoś nigdy nie strzelali
przypadek ? wątpie
Bo jestes j🤬ym noł lajfem hahahahha i siedzisz cały czas w domu bura k🤬o

@Everdz🤬ka
A leki to ty wziąłeś dzisiaj? :3