Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Poświęcenie dla zespołu
Swirussss • 2012-10-08, 15:06
Paul Wood, gwiazda rugby z ekipy Warrington Wolves, to prawdziwy twardziel - nawet jak na tę wyjątkowo męską dyscyplinę sportu. Wood przez 40 minut grał z pękniętym jądrem!
Na początku drugiej połowy meczu z Leeds Rhinos Wood doznał bolesnej kontuzji, ale nie poddał się i dotrwał do końca spotkania.

Po meczu natychmiast przewieziono go do szpitala gdzie okazało się, że ma pęknięte jądro! Nie było wyjścia i uszkodzoną część ciała lekarze musieli wyciąć.

"Trafiłem do szpitala z pękniętym jądrem. Proszę, nie śmiejcie się, to bardzo bolesne i zawstydzające. W pierwszej minucie drugiej połowy dostałem kolanem. Nie było wyjścia, musieli je usunąć" - napisał zawodnik na Twitterze.

a oto i zdjęcie zawodnika:

podpis użytkownika

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
K_T 2012-10-08, 15:22 2
ale jaja
Zgłoś
x................s 2012-10-08, 15:28 10
szkoda dla ludzkości, lepiej żeby taki zapładniał niż jakieś emo
Zgłoś
S................s 2012-10-08, 15:41
Napisanie, że facet ma jaja ze stali byłoby chyba trochę nie na miejscu.
Zgłoś
hudziel 2012-10-08, 16:22
Chuck Norris byłby dumny.

podpis użytkownika

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
S................e 2012-10-08, 17:13 20
I to jest sport, a nie football amerykański dla p🤬deczek jeszcze kradną nazwę, a prawdziwy football nazywają soccer
Zgłoś
Nililgard 2012-10-08, 17:15
K_T napisał/a:

ale jaja

Teraz to chyba, ale jajO
Zgłoś
mikEWrona 2012-10-08, 18:24 1
Koleś z jajami.

A no tak, już nie.

podpis użytkownika

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
amrashs 2012-10-08, 19:44 2
samo przeczytanie słów "pęknięte jądro" boli
Zgłoś
takija 2012-10-08, 19:50
A nie wygląda na twardziela...
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-10-08, 20:31 2
To jest właśnie prawdziwie męski sport !!! Kwintesencja sportu, rugbysta musi być szybki, silny, zwinny i przede wszystkim mądry, wbrew pozorom rugby to nie jest tylko bieganie z piłką, jest tam dużo więcej zasad niż w piłce nożnej a i rozgrywki są o wiele bardziej emocjonujące od piłki. Szkoda że u nas to wciąż mało popularny sport, we francji na mistrzostwa przychodzi średnio 40 tys kibiców
Zgłoś
Wayas 2012-10-08, 20:45
Ciekaw jestem jednego. Skoro jedno jaderko zostało usuniete to czy gość ma głos o oktawę wyzszy?
Zgłoś
T................2 2012-10-08, 20:55
@up no k🤬a, ja cie prosze, przeciez ma drugie, pozatym wygląda na 30+ lat i dawno mutacje przeszedł

'Sport to zdrowie'. K🤬a, c🤬j nie sport, trzeba być zdrowo pop🤬lonym żeby dla biegania za piłką dać sobie jajko wyciąć.
Zgłoś
magixs 2012-10-08, 21:17
dobrze, że mu nie napuchło do wielkości tej piłki...
Zgłoś
SiaraSiarzewski 2012-10-08, 21:46
T34v2 napisał/a:

@up no k🤬a, ja cie prosze, przeciez ma drugie, pozatym wygląda na 30+ lat i dawno mutacje przeszedł

'Sport to zdrowie'. K🤬a, c🤬j nie sport, trzeba być zdrowo pop🤬lonym żeby dla biegania za piłką dać sobie jajko wyciąć.

Trzeba być zdrowo p🤬lniętym żeby całe życie siedzieć przed kompem, trzeba być zdrowo p🤬lniętym żeby negować to na co "nas" nie stać, trzeba być zdrowo p🤬lniętym żebym nie docenić niesamowitego poświęcenia dla drużyny. Jesteś zdrowo p🤬lnięty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie