w 2 polowie filmu juz nie jest taki skoczny!
dla jasnosci, nie zabil sie!
dla jasnosci, nie zabil sie!
j🤬y h🤬j, dlaczego nagrywal pod okno ... k🤬a nic nie widac jak czlapie ten przyjeb
myslalem ze napisales brajanem
k🤬a ale zjeb jestem
Papa_SS napisał/a:
mamy oczy jprdl, chcesz zabłysnąć napisz to brajelm .
myslalem ze napisales brajanem

Papa_SS napisał/a:
mamy oczy jprdl, chcesz zabłysnąć napisz to brajelm .
mówisz i masz!

swoją drogą, co robisz z zaoszczędzonym czasem, pisząc zj🤬ymi skrótami typu "jprdl"?
Nie chce być nieuprzejmy dla pewnej części użytkowników ale ta ,,p🤬da” przynajmniej coś robi w życiu. Np. dostarcza nam nateriały

wojtekpwse napisał/a:
Nie chce być nieuprzejmy dla pewnej części użytkowników ale ta ,,p🤬da” przynajmniej coś robi w życiu. Np. dostarcza nam nateriały
Jak można podpisać zgodę na pobranie organów po twojej śmierci to użytkownicy na sadolu powinni podpisywać jakieś pozwolenie na udostępnianie materiałów z własnej śmierci jeżeli takowe występują. Jak już nie żyjesz to c🤬j Cię to obchodzi a przynajmniej ktoś się albo uśmieje albo będzie wiedział na co uważać żeby też tak nie skończyć.
Jeśli to nie zlepek dwóch niepowiązanych filmów, to dobry materiał
Pewnie wali konia.
Poza tym chyba zdał sobie sprawę, że się skompromitował i usunął ten swój wysryw. I dobrze.

metyoo napisał/a:
mówisz i masz!
swoją drogą, co robisz z zaoszczędzonym czasem, pisząc zj🤬ymi skrótami typu "jprdl"?
Pewnie wali konia.
Poza tym chyba zdał sobie sprawę, że się skompromitował i usunął ten swój wysryw. I dobrze.
typ ma zasadę, ,,drogi są dla idiotów wiec ja p🤬lnę przez las" a co mi tam
brakuje mi tu tego kreskówkowego krzyku jak w przepaść spada postać

wojtekpwse napisał/a:
I nie tylko materiały.
Uprawia jakiś tam sport, taki przejazd daje zajefajną adrenalinkę i wysiłek głównie fizyczny, ale myśleć też trzeba.
Dla jasności - ja nie jeżdżę, ale wiem "z czym to się je" - to nieco trudniejsze niż pisanie komentarzy na sadisticu.
Pozdrowienia dla sadisticowych koniobijców...