X ludzi zarzeka się, że forma "poszłem" jest poprawna, wyjaśni to zaraz Wam, Wasza ulubiona Dama youtuba:
A teraz wszyscy Ci, którzy piszą/mówią "poszłem" - Wyp🤬alać.
Warn Approved.
włanczać, wiąść wogóle, ktury, somsiad, na dwór=na pole, z buta, poszłem, przedewszystkim....
C................o
2013-10-24, 22:15
Ale zajebiście w końcu mogę to pierwszy napisać: Ale bym ją j🤬!
m................s
2013-10-24, 22:19
zatkalby jej dziob palka to by skonczyla paplac i wykorzystala usta w pozyteczny sposob
o................a
2013-10-24, 22:29
Dobra, fajnie, że każdy by ją j🤬 i że pewnie fajnie robi loda, ale po co ją tu po raz kolejny wrzucać? Pokazała cycki? Nie. Tylko zaś kłapie paszczą w ten irytujący sposób.
Dobra, niech sobie mówią "poszłem".
Ale idąc dalej : Ja "przyszłem" a on k🤬a co ? "Poszł" ?
Na pohybel "dyzlektyką".
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
anakin napisał/a:
włanczać, wiąść wogóle, ktury, somsiad, na dwór=na pole, z buta, poszłem, przedewszystkim....
A co do tych, którzy "by ją j🤬i", to tępakom nie daje i j🤬 to ona może ale Was słownikiem poprawnej polszczyzny.
Wyj🤬bym ją tam skąd wychodzi kupa. A potem bym se poszełem w p🤬du
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Dopasowywanie końcówek zaimka do końcówki rzeczownika ma sens. Otworzę to okno, zjem ti kiwi
Dobra.
A teraz: kogoś jeszcze ta dziewuszka irytuje, czy tylko ja tak mam, że dostaję wysypki jak ją słyszę?
Sam wyp🤬alaj !! Poszłem bo było bliżej.
s................s
2013-10-24, 23:25
P🤬lenie, co to za syf na policzku?
Licu, czy h🤬j wie czym...
Jakiż ona ma ryjek uroczy...
podpis użytkownika
Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
R................3
2013-10-24, 23:50
humaniści mają przej🤬e życie... nonstop słyszą i widzą błędy, w pisowni czy w mowie... ja p🤬le