👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja to nie raz mówiłem i powtórzę: dla mnie to jest coś niewyobrażalnego... nie wiem, chyba jakieś stalowe kichy mam...
Może myślał, że tylko pierd pójdzie. Widac, że był wyraźnie zaskoczony obrotem sprawy
Halman napisał/a:
ja to nie raz mówiłem i powtórzę: dla mnie to jest coś niewyobrażalnego... nie wiem, chyba jakieś stalowe kichy mam...
na moje tak kończy se dawanie w duppppeee, zwieracze nie trzymają
Nasrać i powiedzieć że to pies. W tym wypadku przypal bo nie ma psa
Mój ziomek zamiast w parku na łonie natury, a papier zawsze mam, to wolał do domu rowerem. Dwa kilometry.
Dojechał lecz jak mówił dupę spinał. Wszedł na piętro i otworzył drzwi do chaty - wtedy spawy mu puściły.
A to był żur.
A typ na filmie że szczęścia się pewnie zesrał że tak tanio hahahha
Dojechał lecz jak mówił dupę spinał. Wszedł na piętro i otworzył drzwi do chaty - wtedy spawy mu puściły.
A to był żur.
A typ na filmie że szczęścia się pewnie zesrał że tak tanio hahahha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie