W serwisie joemonster zauważyłem dziś ciekawy filmik, jak wiadomo nie każdy korzysta z sadystów więc podrzucam:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Cytat:
Chciałbyś poprawić efektywność swoich wystąpień? Mówić przekonująco i umiejętnie prowadzić dyskusje? Zapraszamy na spotkania klubów Toastmasters, ponieważ misją wszystkich ok. 11 tysięcy klubów na świecie jest zapewnienie motywacyjnej atmosfery, w której każdy z członków klubu ma możliwość rozwoju swoich umiejętności komunikacyjnych i przywódczych.
Idea całego przedsięwzięcia za strony toastmasters Poznań... No mnie ta prowadząca p🤬a zniechęciła już po 10 sekundach swojego wystąpienia. Heh szkoła liderów, menadżerów od układania towaru w żabce i od zarządzania półką z sosami w mcdonaldzie... Żaden przywódca na świecie nie potrzebował nigdy szkoły komunikacji żeby zajść na sam szczyt.
taaa. tylko u nas jak dzwoni się w sprawie pracy to odbiera jakiś typ i jeszcze gorzej nawija.
Albo tak gada jakby znał dzwoniącego od lat
Albo tak gada jakby znał dzwoniącego od lat
@up no szczególnie, że to szkoła liderów
Ale gorsze jest to że ludzie godzą się na taką pracę, ja pierwszą miałem za 5,5zł/h po 2 tygodniach stwierdziłem, że nie ma sensu
Ale gorsze jest to że ludzie godzą się na taką pracę, ja pierwszą miałem za 5,5zł/h po 2 tygodniach stwierdziłem, że nie ma sensu
szkoła liderów za 200pln/miesięcznie.
certyfikat certyfikatowi nie równy
takie mba w londynie, a w polsce to przepaść intelektualna na przykład.
certyfikat certyfikatowi nie równy
takie mba w londynie, a w polsce to przepaść intelektualna na przykład.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie