W filmie zobaczymy efektowne sceny z udziałem m. in. czołgów Abrams i Leopard, możliwości bojowe samolotów F-16 i F-22, potęgę amerykańskich lotniskowców typu Nimitz, czy duet najbardziej znanych śmigłowców świata - AH-64 Apache i CH-47 Chniook. Musisz to zobaczyć!.
Było by w HD, no ale serwis ma ograniczenia do 30MB.
podpis użytkownika
Popieram Islamizacje Europy!
Konto usunięte
2011-12-18, 11:24
gdzie ta potęga, gdzie te możliwości? Na filmiku jakoś nie widać.
Poza tym Amerykanie to tchórze. Mają sojusz NATO, a jak przychodzi co do czego, to nawet nie bronią sojuszników.
Musze to zobaczyć ? No nie wydaje mi się...
Konto usunięte
2011-12-18, 11:57
w obecnych czasach wiekszosc z tych zabawek jest zbedna, widac po afganistanie np,
partyzantka to podstawa
Konto usunięte
2011-12-18, 12:04
Po części popieram przedmówcę. Moim zdaniem piechota dobrze wyszkolona jest wielką przewagą w walce, ale nowoczesne zabawki typu super nowoczesne odrzutowce, ekstra wyposażone czołgi itp. nie sprawdzają się w walkach np. w Afganistanie czy Iraku. Owszem sieją one spustoszenie, ale też często te sprzęty są niszczone i zestrzeliwane za pomocą przestarzałej broni partyzanckiej. A póki co jeszcze nie zapowiada się, aby dwa potężne kraje weszły w konflikt zbrojny. Wtedy była by walka równorzędna na poziomie technologicznym i w kwestii wyposażenia.
Każą nam wierzyć w świat, którego dla nas nie ma
I wszystko to po to żeby napadać na inne kraje w imię pokoju i demokracji...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tak mi się skojarzyło z miniaturką:
Turcja w Nato chyba kebab catering prowadzi
Co to za zj🤬e komentarze o pomyśle wojny partyznackiej?
Ale ogarniacie różnicę między wojną asymetryczną a celem, do jakiego powłano NATO? Różnicę w liczbie ofiar np w Afganistanie (koalicja: 2700, talibowie: 40.000)? żeby mieć pojęcie o skali liczby ofiar po stronie koalicji dodam, że w czasie operacji Afgańskiej na Polskich drogach zginęło 50.000 ludzi.
"Szanuj własną armię, bo będziesz musiał tolerować obcą"
Konto usunięte
2011-12-18, 16:48
mare30ks napisał/a:
w obecnych czasach wiekszosc z tych zabawek jest zbedna, widac po afganistanie np,
partyzantka to podstawa
bo te k🤬y trzeba zalatwic nalotami dywanowymi, a nie czekac az znowu wysadza jakies metro czy wiezowce, albo do konca zasiedla europe
Konto usunięte
2011-12-18, 17:09
Skąd ta muzyka?
Fake, polskie f-16 nie latają.
Grom, Formoza, Delta Force, Navy Seal's, PSK, GSG 9, KSK <3
Broń jest tylko narzędziem, jest tak potężna jak jej operator. Tylko w dobrych rękach zaczyna mieć zabójcze znaczenie.