Niema co się dziwić jak tam większość domów jest ze sklejki.
a budynki dalej z dykty
Się k🤬a znawcy znaleźli.
A co, jeśli wam powiem, że na porządne tornado murowany budynek też nie wystarczy...?
(czy tylko ja mam dosyć j🤬ych januszy, którzy na wszystkim się znają...?)

Tak dla jasności amerykanie często budują schrony pod swoimi domami, wykonane lepiej niż wasze lepianki z gówna i cegły z 2 wojny światowej w których mieszkancie od urodzenia albo "budynki" na które wzięliście kredyt i które będą spłacać wasze dzieci dostając w spadku po was stare passaty i choroby genetyczne.
Oj, chyba właśnie wyjaśniłem że nadal jako kraj jesteśmy 100 lat za murzynami.
Video z kanału na youtube Pecos Hank, koleś jest łowcą tornad i bardzo fajnie się go ogląda i słucha, jest bardzo merytoryczny i nie pajacuje przed kamerą.
A to zwracam honor. Ci kolesie mają jaja jak kokosy.
@up up up - to nie my jesteśmy tacy poj🤬i żeby się budować tam gdzie są tornada, wulkany, tsunami, trzęsienia ziemi czy zabójcze zwierzęta. Żyjemy w najlepszym miejscu na tej planecie bo nie jesteśmy j🤬ymi niedojebami.
No fakt. Między ruskami i szkopami. Kto mógłby znaleźć bardziej bezpieczne miejsce na Ziemi....

Skro nie jesteś " j🤬ymi niedojebami." to pewne musisz być przciwieństwem, czyli "niej🤬ymi dojebami" jak zgaduję....

[...]musisz być przciwieństwem, czyli "niej🤬ymi dojebami" jak zgaduję....
chyba bym tego lepiej nie ujął, chociaż to co miałem na myśli czytając komentarz @Adae...

Nigdzie na powierzchni naszej planety nie jest tak do końca bezpiecznie, ale na pewno nie powiedział bym, że u nas, w Polsce jest jakkolwiek bezpiecznie, czy to z winy sąsiadów, czy obecnej władzy, czy innych koronawirusów...
chyba bym tego lepiej nie ujął, chociaż to co miałem na myśli czytając komentarz @Adae...
Nigdzie na powierzchni naszej planety nie jest tak do końca bezpiecznie, ale na pewno nie powiedział bym, że u nas, w Polsce jest jakkolwiek bezpiecznie, czy to z winy sąsiadów, czy obecnej władzy, czy innych koronawirusów...
Ameryka północna ma tornada i kartele, południowa kryzysy, Azja wirusy, Europa skonfliktowanie pod względem etnicznym i politycznym (Polska jest w epicentrum), Afryka niedoj🤬ie umysłowe i niewolnictwo wpisane w genom, każdy na swój sposób ma przesrane, tak więc...

Co do niedoj🤬ych umysłowo lewackich rasistów - ten komentarz ma charakter prześmiewczy i niewiele ma wspólnego z rzeczywistością, na którą składa się wiele innych zdecydowanie poważniejszych czynników niż w./w wymienione...