👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mati3004 napisał/a:
To skocz najlepiej z mostu po co masz żyć jak nie masz nic do gadania? Myślisz, że ja nie wiem jak funkcjonuje świat? Że nie wiem nic elitach które r*chają społeczeństwo ludzkie jak chcą, ale dlaczego mam sie na to godzić? Dlaczego mam żyć jak mi zagrają?
bo musisz
mati3004 napisał/a:
Tak to już jest, a rozmyślanie o tym nie ma sensu kompletnie i nie powstrzyma mnie takie gadanie przed tym co chce robić i jest moją pasją tak samo jak i świadomość na jakim świecie przyszło mi żyć.
Pewnie, że nie to cię powstrzyma. Powstrzymają cię realia ekonomiczne i społeczne, na które nie masz żadnego wpływu
Nigdy będzie lepiej w Polsce, tylko przewrót w światowej gospodarce i ustanowienie nowego porządku na świecie może zaowocować lepszymi standardami zycia dla naszych dzieci. Ten kto nie poczuł twardej ręki nicości i wątłego bezsensownego życia może marzyć i realizować się. Po ch*j w takim razie żyć i zasiedlać dodatkowo już przeludnioną Ziemię? Po cholerę żyć na skraju ubóstwa, ciągle odmawiając sobie przyjemności, które są standardem w innych krajach. Dlatego mamy popełnić masowe samobójstwo? Niestety, większosci nie starczy odwagi a nawet na myśl nie przyjdzie im taki proceder. Nażreć się wyspać i jakoś ciągnąc powoli, takie jest motto zyciowe większosci a zachód karmi się sprzedawanymi przez nas firmami i drenażem mózgów. Stagnacji siąg dalszy, nie będzie lepiej, nigdy!

"O! ci młodzi ludzie,
odchodzą od nas i wołają głośno:
Idziemy szukać szczęścia. Więc my starce,
Cośmy przebiegli po tej biednej ziemi,
A nigdy szczęścia w życiu nie spotkali;
Możeśmy tylko szukać nie umieli... "
odchodzą od nas i wołają głośno:
Idziemy szukać szczęścia. Więc my starce,
Cośmy przebiegli po tej biednej ziemi,
A nigdy szczęścia w życiu nie spotkali;
Możeśmy tylko szukać nie umieli... "
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie