👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wyłączając muzykę w tle i ten obraz te słowa są gówno warte
jak z którejś części Rockyego

@Ja-ah-qu-ub-el dobrze synku napisałeś co myślałeś a teraz nam wytłumacz jakie jest lekarstwo na to wszystko? Owszem w naszym kraju jest do dupy jak i w wielu innych. Piszesz o gównianym rudym który tłamsi państwo polskie i tak jest, ale czy nie można być ponad tym? Zaufaj mi że można spryt odpowiednie podejście do życia i nie narzekanie jak jest źle przecież mieszkam w takim kraju nie ma pieniędzy na nic jak tu żyć itd i można wyjść z tego gówna, ale przecież łatwiej jest powiedzieć że to propaganda dla gimbusów
zresztą nie dziwie wam sie, że tak piszecie zostaliście tak zaprogramowani od samego początku tak że nie macie widzieć żadnych możliwości i w gównie macie sie taplać do usranej śmierci, ale to tylko za waszym pozwoleniem.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
Je3anyPrzystojny napisał/a:
snatchCo to za film w tle, bo zapomniałem ?

Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Prawda jest taka, że ty, ja i 99,9999% wszystkich ludzi jesteśmy zwykłymi robalami za których już ktoś zdecydował.
To skocz najlepiej z mostu po co masz żyć jak nie masz nic do gadania?

Anonymouz napisał/a:
Będę wdzięczny jeżeli ktoś mi poda tytuł utworu w tle.
![]()
Transformers Soundtrack - Bumblebee
Gladiator - Now We Are Free
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie