👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Ja-ah-qu-ub-el
Masz 3 opcje:
1. wyjechać
2. siedzieć na dupie, żyć tak dalej i przestać marudzić
3. wyjść na ulicę i zmienić realia.
Zaraz pewnie ktoś napisze o braku znaczenia jednostki. Odsyłam do rewolucji na Islandii.
Masz 3 opcje:
1. wyjechać
2. siedzieć na dupie, żyć tak dalej i przestać marudzić
3. wyjść na ulicę i zmienić realia.
Zaraz pewnie ktoś napisze o braku znaczenia jednostki. Odsyłam do rewolucji na Islandii.
Piwko za Rockiego - "It's not how hard you hit, but how hard you can get hit and keep moving forward"

Standardowa Polaczkowa zazdrość i hejt. Muzyka dla moich uszu.
Gimbus Gimbusa od Gimbusiarni wyzywa.
Zawsze można coś zrobić żeby poprawić swoją sytuację w życiu, tylko ludzie się boją.
Nie podoba się ustrój? Jakiś chemik ostatnio chciał na to zaradzić.
Yu-gi-oh czy jak mu tam napisał, że w każdym momencie możemy zginąć albo zostać warzywem - fakt.
Ale właśnie dlatego życie jest piękne. Nigdy nie wiesz co będzie jutro, czy jutro pójdziesz do pracy, zjesz cokolwiek, zobaczysz swoje dzieci.
Nie wiem jak wy, ale ja wiem, że trudno jest żyć, że trudno coś osiągnąć w życiu żeby Cię później pozytywnie wspominali. Ale właśnie dlatego, że to jest takie trudne jeszcze bardziej chce mi się to robić.
Jestem Polakiem i jakoś nie przypominam sobie, żeby się w ważnych sprawach poddawali.
A jak tu na prawdę nie da się żyć, to wyjedź sobie zarobić do Anglii, Niemiec, Holandii.
"Ale z Ciebie patriota, nasi dziadkowie walczyli za ten kraj plepleple."
Spytałem się mojego dziadka, powiedział że za taki kraj pełen oszustów nie walczył, tylko za kraj wolny.
Wg mnie nie ważnie GDZIE jesteś, ważne żeby pamiętać że jesteś Polaczkiem.
Dlatego, podczas gdy wy się tu kłócicie o byle gówno, zamiast brać się do roboty/nauki - bo przecież jakiś guru internetu wam powiedział że to nie ma sensu. Ja się uczę, pracuję i każdego dnia walczę z tym zasranym światem, bo uwielbiam to robić!
Gimbus Gimbusa od Gimbusiarni wyzywa.
Zawsze można coś zrobić żeby poprawić swoją sytuację w życiu, tylko ludzie się boją.
Nie podoba się ustrój? Jakiś chemik ostatnio chciał na to zaradzić.
Yu-gi-oh czy jak mu tam napisał, że w każdym momencie możemy zginąć albo zostać warzywem - fakt.
Ale właśnie dlatego życie jest piękne. Nigdy nie wiesz co będzie jutro, czy jutro pójdziesz do pracy, zjesz cokolwiek, zobaczysz swoje dzieci.
Nie wiem jak wy, ale ja wiem, że trudno jest żyć, że trudno coś osiągnąć w życiu żeby Cię później pozytywnie wspominali. Ale właśnie dlatego, że to jest takie trudne jeszcze bardziej chce mi się to robić.
Jestem Polakiem i jakoś nie przypominam sobie, żeby się w ważnych sprawach poddawali.
A jak tu na prawdę nie da się żyć, to wyjedź sobie zarobić do Anglii, Niemiec, Holandii.
"Ale z Ciebie patriota, nasi dziadkowie walczyli za ten kraj plepleple."
Spytałem się mojego dziadka, powiedział że za taki kraj pełen oszustów nie walczył, tylko za kraj wolny.
Wg mnie nie ważnie GDZIE jesteś, ważne żeby pamiętać że jesteś Polaczkiem.
Dlatego, podczas gdy wy się tu kłócicie o byle gówno, zamiast brać się do roboty/nauki - bo przecież jakiś guru internetu wam powiedział że to nie ma sensu. Ja się uczę, pracuję i każdego dnia walczę z tym zasranym światem, bo uwielbiam to robić!
Śmiszne jest że ludzie z Polski za przykład braku perspektyw pokazują afrykańskie dzieci. Żenujący przykład który nic nie wnosi do dyskusji a tylko pokazuje jak ograniczony jesteś. Ale lepiej gadać zamiast wziąć dupe i jak wam tak ich szkoda wyjechac na wolontariat.

@up & upup
wielcy karierowicze, po 20 lat na karku... skończcie studia, potem powiedzcie jak się Wam pracy szuka... Na razie na prawdę gówno wiecie, bez obrazy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie