Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.
polecam wykładzik
Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.
o k🤬a jaki debil...

podpis użytkownika
Quae nocent, docentCo za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.
Człowiek który ma IQ więcej niż gąbka wie rozglądanie się nie ma nic wspólnego z czyimkolwiek pierwszeństwem, tylko z tym żeby przeżyć. Głupi nie dba o swoje bezpieczeństwo, selekcja naturalna.
przykro nam że jesteś upośledzony,
oj tam chlopak chce wiecej materialow waszym kosztem a Ci odrazu ze debil
banda kretynów! i jeszcze uczyć będą i od debili wyzywać! ja wiedziałem że pełno tu sp🤬olixów ale k🤬a aż tylu to się nie spodziewałem. Kasuję konto bo jeszcze do mamy mnie podjebią!🤣
podpis użytkownika
przyjemnościNie zmyślaj, bo dziadek wysiadł, zapytał czy coś się stało, a nastolatka powiedziała, że nie potrzebuje pomocy i wszystko OK.
tyle w temacie:
milicka.eu/index.php/potracenie-i-ucieczka/
Jap🤬le, szczypawki zrobiły wam z mózgu kompot.
Mam cichą nadzieje, ze twoje dzieci (najlepiej wszystkie idąc z tobą na spacerze) zginą pod kołami tira przechodząc nierozglądając się uprzednio przed przejsciem... Na sali sądowej podczas wymierzania sprawiedliwości dla butloszczocha który zrobił z waszych dzieci marmolade na asfalcie, ty i twoja żona (no chyba ze masz męża w końcu ta zawieszona w przestrzeni skalista kulka na której wszyscy żyjemy, to dziwne miejsce) ze łzami w oczach będziecie krzyczeć ze przecież mieli pierwszeństwo. Wtedy możne do ciebie dotrze jakim zjebem jesteś, no chyba, ze jakimś cudem przyswoisz w/w wizualizacje i za wczasu nauczysz ich rozglądać się przed wejściem na jezdnie.
Mam cichą nadzieje, ze twoje dzieci (najlepiej wszystkie idąc z tobą na spacerze) zginą pod kołami tira przechodząc nierozglądając się uprzednio przed przejsciem... Na sali sądowej podczas wymierzania sprawiedliwości dla butloszczocha który zrobił z waszych dzieci marmolade na asfalcie, ty i twoja żona (no chyba ze masz męża w końcu ta zawieszona w przestrzeni skalista kulka na której wszyscy żyjemy, to dziwne miejsce) ze łzami w oczach będziecie krzyczeć ze przecież mieli pierwszeństwo. Wtedy możne do ciebie dotrze jakim zjebem jesteś, no chyba, ze jakimś cudem przyswoisz w/w wizualizacje i za wczasu nauczysz ich rozglądać się przed wejściem na jezdnie.
na c🤬j się odzywasz przygłupie, stul p🤬de i tyle. Jeszcze raz się odezwiesz to podjebie cię to twojej starej, tej głupiej k🤬y która wysrała takiego idiotę jak ty.
na c🤬j się odzywasz przygłupie, stul p🤬de i tyle. Jeszcze raz się odezwiesz to podjebie cię to twojej starej, tej głupiej k🤬y która wysrała takiego idiotę jak ty.
C🤬ja zrobisz, a co najwyzej to sie zestasz w komentarzu i poplaczesz w sądzie.
Moje bombeki mialy pierszenstwoooo ;((((
Beks z ciebie przygłupie. Nie zapomnij sandałków pozbierać z asfalu.
<histeria_matki_polki_w_sądzie,gif>
Ciekawe czy zonkavto psychicznie wytrzyma czy jebnie samobója przed wigilią.