Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.
polecam wykładzik
Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.
Człowiek który ma IQ więcej niż gąbka wie rozglądanie się nie ma nic wspólnego z czyimkolwiek pierwszeństwem, tylko z tym żeby przeżyć. Głupi nie dba o swoje bezpieczeństwo, selekcja naturalna.
przykro nam że jesteś upośledzony,
Nie zmyślaj, bo dziadek wysiadł, zapytał czy coś się stało, a nastolatka powiedziała, że nie potrzebuje pomocy i wszystko OK.
tyle w temacie:
milicka.eu/index.php/potracenie-i-ucieczka/
Mam cichą nadzieje, ze twoje dzieci (najlepiej wszystkie idąc z tobą na spacerze) zginą pod kołami tira przechodząc nierozglądając się uprzednio przed przejsciem... Na sali sądowej podczas wymierzania sprawiedliwości dla butloszczocha który zrobił z waszych dzieci marmolade na asfalcie, ty i twoja żona (no chyba ze masz męża w końcu ta zawieszona w przestrzeni skalista kulka na której wszyscy żyjemy, to dziwne miejsce) ze łzami w oczach będziecie krzyczeć ze przecież mieli pierwszeństwo. Wtedy możne do ciebie dotrze jakim z🤬bem jesteś, no chyba, ze jakimś cudem przyswoisz w/w wizualizacje i za wczasu nauczysz ich rozglądać się przed wejściem na jezdnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie