Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
brambor.front 2025-01-09, 0:44
v423 napisał/a:

Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.

polecam wykładzik

Zgłoś
Fl1nt 2025-01-09, 3:01
v423 napisał/a:

Co za bzdura, jak masz pierwszeństwo to masz pierwszeństwo i idziesz! To już nie te czasy gdzie dzieciom KAZANO rozglądać się w lewo w prawo i znowu w lewo i iść. Myślisz że wtedy nie było wypadków? Były! dla tego to zmieniono i teraz nie trzeba się rozglądać masz pierwszeństwo i se idziesz! Kamerek więcej mogli by tylko domontować.

o k🤬a jaki debil...
Zgłoś
TheDouchestOfBags 2025-01-09, 3:37
Najwyżej punktowany komentarz, to ten, którego autor nie rozumie oczywistego sarkazmu? W pierwszej chwili pomyślałem, że może świąteczne ferie jeszcze się nie skończyły, ale to jednak nie to...
Zgłoś
Andrzejas 2025-01-09, 4:09
@v423: O k🤬a! Nawet nie musiałem z tobą pisać! Od razu na listę cię wpiszę!

podpis użytkownika

Quae nocent, docent
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-01-09, 8:15
v423 napisał/a:

Człowiek który ma IQ więcej niż gąbka wie rozglądanie się nie ma nic wspólnego z czyimkolwiek pierwszeństwem, tylko z tym żeby przeżyć. Głupi nie dba o swoje bezpieczeństwo, selekcja naturalna.
Zgłoś
yellow87 2025-01-09, 11:12
v423 napisał/a:

przykro nam że jesteś upośledzony,
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-09, 13:21
Przecież bezpiecznie wszedł na przejście bez spojrzenia czy cokolwiek nie jedzie. Kierowcę ukrzyżować, a dla poszkodowanego renta
Zgłoś
v423 2025-01-09, 15:43
fdfafasdasfafdaf napisał/a:

oj tam chlopak chce wiecej materialow waszym kosztem a Ci odrazu ze debil

banda kretynów! i jeszcze uczyć będą i od debili wyzywać! ja wiedziałem że pełno tu sp🤬olixów ale k🤬a aż tylu to się nie spodziewałem. Kasuję konto bo jeszcze do mamy mnie podjebią!🤣
Zgłoś
i 2025-01-09, 20:47
Nie wiem co ta wiara ma w głowach że zatrzymają 20 razy cięższy pojazd do tego poruszający się z jakąś prędkością?

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś
plato 2025-01-09, 23:24 2
Dostojny napisał/a:

Nie zmyślaj, bo dziadek wysiadł, zapytał czy coś się stało, a nastolatka powiedziała, że nie potrzebuje pomocy i wszystko OK.

tyle w temacie:

milicka.eu/index.php/potracenie-i-ucieczka/
Zgłoś
Vegi18 2025-01-10, 11:00
v423 napisał/a:

Jap🤬le, szczypawki zrobiły wam z mózgu kompot.
Zgłoś
atax 2025-01-12, 4:29
v423 napisał/a:

Mam cichą nadzieje, ze twoje dzieci (najlepiej wszystkie idąc z tobą na spacerze) zginą pod kołami tira przechodząc nierozglądając się uprzednio przed przejsciem... Na sali sądowej podczas wymierzania sprawiedliwości dla butloszczocha który zrobił z waszych dzieci marmolade na asfalcie, ty i twoja żona (no chyba ze masz męża w końcu ta zawieszona w przestrzeni skalista kulka na której wszyscy żyjemy, to dziwne miejsce) ze łzami w oczach będziecie krzyczeć ze przecież mieli pierwszeństwo. Wtedy możne do ciebie dotrze jakim zjebem jesteś, no chyba, ze jakimś cudem przyswoisz w/w wizualizacje i za wczasu nauczysz ich rozglądać się przed wejściem na jezdnie.
Zgłoś
v423 2025-01-12, 8:31
atax napisał/a:

Mam cichą nadzieje, ze twoje dzieci (najlepiej wszystkie idąc z tobą na spacerze) zginą pod kołami tira przechodząc nierozglądając się uprzednio przed przejsciem... Na sali sądowej podczas wymierzania sprawiedliwości dla butloszczocha który zrobił z waszych dzieci marmolade na asfalcie, ty i twoja żona (no chyba ze masz męża w końcu ta zawieszona w przestrzeni skalista kulka na której wszyscy żyjemy, to dziwne miejsce) ze łzami w oczach będziecie krzyczeć ze przecież mieli pierwszeństwo. Wtedy możne do ciebie dotrze jakim zjebem jesteś, no chyba, ze jakimś cudem przyswoisz w/w wizualizacje i za wczasu nauczysz ich rozglądać się przed wejściem na jezdnie.

na c🤬j się odzywasz przygłupie, stul p🤬de i tyle. Jeszcze raz się odezwiesz to podjebie cię to twojej starej, tej głupiej k🤬y która wysrała takiego idiotę jak ty.
Zgłoś
atax 2025-01-13, 5:21
v423 napisał/a:

na c🤬j się odzywasz przygłupie, stul p🤬de i tyle. Jeszcze raz się odezwiesz to podjebie cię to twojej starej, tej głupiej k🤬y która wysrała takiego idiotę jak ty.

C🤬ja zrobisz, a co najwyzej to sie zestasz w komentarzu i poplaczesz w sądzie.
Moje bombeki mialy pierszenstwoooo ;((((
Beks z ciebie przygłupie. Nie zapomnij sandałków pozbierać z asfalu.

<histeria_matki_polki_w_sądzie,gif>

Ciekawe czy zonkavto psychicznie wytrzyma czy jebnie samobója przed wigilią.
Zgłoś
olios 2025-01-15, 16:52
Milicz mentioned
Zgłoś