👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ci taksówkarze ,ależ sie zrobili nachalni już nawet nie podwożą klienta a podrzucają

Star🤬a je***a, wk*a mnie to strasznie jak babcia albo dziadzia który ledwo chodzi wpi****a sie na ruchliwej ulicy zamiast iść na pasy. Bardzo dobrze, każda stara rura powinna to oglądać
@up i co więcej, powinni łazić sobie po parku, a nie w mieście...
wiecie co mnie przeraża, to to że za niecałe 3 dni
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C

@up- zakładam, że trollujesz, bo jak nie, to chyba Ci ostatnio jakiś murzyński zaparkował.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.

mare30ks napisał/a:
dobrze ze tarygiarz lekko w praco skrecil bo by nie trafil
![]()
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.

BuszującyWeZwłokach napisał/a:
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.
nastepny debil ktorego jedynym zajeciem jest wyszukiwanie literowek zeby udowodnic swoja zajebistosc

judasz1234 napisał/a:
a może chciał skręcać na światłach, co?
na odcinku kilkuset metrow nie ma zadnego skretu w lewo, poprostu kolejny debil ktory ma przymus jezdzenia lewym pasem niezaleznie od warunkow, chocby kazdy samochod musial go mijac prawym on dalej bedzie jechal lewym, bo np za 20km bedzie skrecal w lewo
Czasami mi sie wydaje (też z własnych doświadczeń) że te wszystkie dziadki są już tak zmęczeni życiem że probują sami sie zabić
niby to przez ich nieostrożność, ale jak dla mnie to wszystko zaplanowane

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie