Babcia spokojnie do koscioła spacerkiem pędziła na ofiare księdzu 50 zł dać a tu taki c🤬j
jak p🤬da nie patrzy to może i lepiej gdyby to tego kościoła chodziła, bo jej koniec może być tuż tuż...

dobrze ze tarygiarz lekko w praco skrecil bo by nie trafil

Ci taksówkarze ,ależ sie zrobili nachalni już nawet nie podwożą klienta a podrzucają

Star🤬a je***a, wk*a mnie to strasznie jak babcia albo dziadzia który ledwo chodzi wpi****a sie na ruchliwej ulicy zamiast iść na pasy. Bardzo dobrze, każda stara rura powinna to oglądać
@up i co więcej, powinni łazić sobie po parku, a nie w mieście...
wiecie co mnie przeraża, to to że za niecałe 3 dni
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C
znów zginie kilkadziesiąt osób przez te pędzenie na cmentarze i głównie przez pijanych kierowców
:C

kamerzyscie nalezy sie solidny murzynski kuras w dupe za jazde lewym pasem. moze jakby jechal jak nalezy to taryfiarz by jej nie p🤬lnal
@up- zakładam, że trollujesz, bo jak nie, to chyba Ci ostatnio jakiś murzyński zaparkował.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.
Cóż, raz, że babka wpieprzyła się tam gdzie nie trzeba oraz patrzy w lewo na jednokierunkowej, czy nic nie jedzie,
ale dwa, że taksiarz chyba widział, że ten na lewym pasie się zatrzymał, więc coś jest nie tak i warto zwolnić i ogarnąć sytuację.
nie żebym bronił babkę, bo to jej wina, ale każdy mógłby czasami trochę pomyśleć i założyć, że ludzie, to debile.

mare30ks napisał/a:
dobrze ze tarygiarz lekko w praco skrecil bo by nie trafil
![]()
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.
mare30ks napisał/a:
kamerzyscie nalezy sie solidny murzynski kuras w dupe za jazde lewym pasem. moze jakby jechal jak nalezy to taryfiarz by jej nie p🤬lnal
a może chciał skręcać na światłach, co?

BuszującyWeZwłokach napisał/a:
Nie emocjonuj się tak ostro, bo literki nie te wciskasz.
nastepny debil ktorego jedynym zajeciem jest wyszukiwanie literowek zeby udowodnic swoja zajebistosc

judasz1234 napisał/a:
a może chciał skręcać na światłach, co?
na odcinku kilkuset metrow nie ma zadnego skretu w lewo, poprostu kolejny debil ktory ma przymus jezdzenia lewym pasem niezaleznie od warunkow, chocby kazdy samochod musial go mijac prawym on dalej bedzie jechal lewym, bo np za 20km bedzie skrecal w lewo
Czasami mi sie wydaje (też z własnych doświadczeń) że te wszystkie dziadki są już tak zmęczeni życiem że probują sami sie zabić
niby to przez ich nieostrożność, ale jak dla mnie to wszystko zaplanowane