Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciak zadzwonił dzwonkiem i odjechał, nie napluł na drzwi, nie nasrał na wycieraczkę, nic nie uszkodził.
Trochę xD z całej sytuacji, ale każdemu, kto broni kierowcy życzę z całego serca, żeby w Was, lub Wasze dziecko ktoś się wj🤬 autem, bo ma problemy z emocjami.
Zachowanie kompletnie niewspółmierne do "przewinienia".
Stary dziad, któremu w życiu nie wyszło, k🤬s już nie staje, to się wyżywa na 12-latkach, bo komuś swojego rozmiaru nie dałby rady, jednostrzałowiec j🤬y.
podpis użytkownika
Nigga Nigga Boom BoomDzieciak miał z prawej strony ustąpić bonto skrzyżowanie równorzędne
jakie skrzyzowanie? XD

Na starość
Na starość to ci zamkną sadola za mowę nienawiści hahah
Mały sk🤬ysynek. A typ mu powinien jeszcze w ten glupi łeb jebnac. Pranksterzy zasrani
Ojciec dzieciaka powinien staremu c🤬jowi kulkę w ten pusty łeb zaj🤬 a potem zaraz tobie celu piwniczany
Też miałem wydzwanianie domofonem dla żartów.
Wystarczy zblendować 2 śledzie z cebulką, dolać porannym szczochem i odstawić na 2 dni w słoiku
Potem chlusnąć w pysk takiemu. Zero wydzwaniania od chyba 7 lat.
Dokładnie, krzywda by się nie stała a byłaby nauczka, tutaj gościu mógł zabić albo zrobić inwalide z dzieciaka za głupie dzwonienie dzwonkiem, staremu c🤬lowi powinni codziennie co 15 minut dzwonić za to do końca życia (czyli aż sie powiesi)
To Australia, ruch lewostronny, więc to gnój Karyna miałby ustąpić.Dzieciak miał z prawej strony ustąpić bonto skrzyżowanie równorzędne
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.przeciez typ ewidentnie z premedytacja wjechal w dzieciaka
jebnięty jesteś ???
Ojciec dzieciaka powinien staremu c🤬jowi kulkę w ten pusty łeb zaj🤬 a potem zaraz tobie celu piwniczany
C🤬l to cie zrobił to raz , gnój na bank zasłużył bo pierwsze co to klnie i krzyczy ja nic nie zrobiłem, sk🤬iel mały dobrze wie że ludzi wk🤬ia a potem biegnie do mamusi. Idź ty się rtęci napij co.
C🤬l to cie zrobił to raz , gnój na bank zasłużył bo pierwsze co to klnie i krzyczy ja nic nie zrobiłem, sk🤬iel mały dobrze wie że ludzi wk🤬ia a potem biegnie do mamusi. Idź ty się rtęci napij co.
Twój c🤬lowsko-piwniczany wysryw nie robi na mnie wrażenia...nadal posłał bym jedna kule w pusty łeb star🤬a a kolejna w twój
Twój c🤬lowsko-piwniczany wysryw nie robi na mnie wrażenia...nadal posłał bym jedna kule w pusty łeb star🤬a a kolejna w twój
Źle napisałeś że byś się "posrał " idź ty w c🤬j gangsterze z bonanzy xD
Nie wierze jak czytam te komentarze, codziennie was w ch.... robią w Internecie i w życiu prywatnym i nic z tym nie robicie a młody w dzwonek kliknął i uważacie że dziadek go potrącić. Od tego jest policja jak chciał zgłosić sprawę. Skubany musi mieć niezły analizator w głowie jak potrafił ocenić nielegalność roweru a potrącanie dziaciaka jest legalne jak rozumiem
Jakby ci po 10 razy dziennie robili takie pranki to tez bys sie wk🤬il
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie