Auta na przeciwnym pasie przejeżdżają skrzyżowanie, więc było zielone w obu kierunkach.
nie było, bo np. auto z innego kierunku wjechało za sygnalizatory, zresztą widać migające światło na sygnalizatorze z prawej strony
tu pieszy nie wtargnął tylko normalnie przekraczał jezdnię w wyznaczonym miejscu a trep po prostu w niego wjechał ale wiem z doświadczenia, że w podkarpackiem PORD nie przyjęło się, podobnie jak prawo budowlane na podhalu
Musi mieć nasrane na pagonach jak uznali winę pieszego. Trzeba uważać bo nie wiadomo jaka to k🤬a z jakimi znajomościami będzie chciała nas rozjechać.
na szczęście tu jest film dosyć wyraźny, zresztą skąd info, że tak się stało
Mam wrażenie, że ludziom coraz mniej brakuje wyobraźni, jeden wchodzi na pasy jak zombie, idzie, nie rozgląda się, nawet jak masz zielone to przechodzisz przez ruchliwą drogę a nie na wiosce przez ulicę przez którą jedzie jeden samochód na godzinę. To taki instynkt, nie ufasz nikomu na co dzień więc dlaczego ufasz ludziom co zap🤬lają samochodami. Mało pojebów teraz?
Kierowca samochodu wnioskując po filmie wcale tak szybko nie zap🤬lał jak niektórzy mówią ale na moje się po prostu zagapił. Wystarczy zobaczyć jak długo na przejściu na psach był pieszy, miejsce dobrze oświetlone, no musisz pieszego widzieć z daleka. Pewnie kolejny co patrzył w telefon albo był zamyślony. Jak patrzę na ten film to widzę że po prostu dało sie tego uniknąć. Zauważcie, że nie było żadnej próby hamowania przed uderzeniem co tylko potwierdza, że kierowca samochodu chyba patrzył w telefon.
Jak jedziesz samochodem przez skrzyżowanie i masz zielone to też powinieneś zwolnić, chodzi właśnie o wspomnianą wyobraźnie i bezpieczeństwo. Tak samo ktoś z boku Ci może wyjechać na czerwonym i się w Ciebie wj🤬, znowu zapytam, retorycznie mało pojebów?
Ja wiem, że w sądzie jeden drugiemu udowodni winę, ale czasami tak niewiele trzeba żeby uniknać problemów sądowych, żeby po prostu przeżyć lub żeby ktoś inny przeżył.
Z drugiej strony gość zap🤬lał i to równo. Biegłego który ocenił prędkość samochodu na 57km/h wyj🤬bym z roboty, albo ustawił jako manekina w celu odtworzenia wypadku.
Ogólnie sprawa ma już z pół roku. Rodzina dziewczyny nie publikowała nagrania i zrobiła to dopiero jak sąd wydał śmieszny wyrok grzywny dla tego żolnierza w aucie.
Żeby nie monitoring to policjanci wpisaliby że weszła na jezdnię poza pasami i to ona byłaby oficjalnie winna.
Brawo. Tak śmiało wejść na czerwonym na pasy, na drodze, gdzie auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj, to trzeba mieć nerwy ze stali.
Kolejny debil ujawnil sie!
Czy ty jesteś głupi czy tylko tępy albo pijany i nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Wsadź sobie swoje szlachetne rady po wypadku, w którym dziewczynka ma kilkanaście złamań w tym kręgosłupa z powodu debila za kierownicą.
Nie doczytałeś, że policja kłamała i obciążył fałszywie OFIARĘ - 14 letnie dziecko o spowodowanie wypadku?
Wytrzeźwiej zanim postanowisz znowu coś głupiego napisać.
Ja w wieku 14 lat już używałem mózgu. A na tym portalu jak mordowane są dzieci znacznie mniejsze to jest przesmiech... Wina kierującego jest i co z tego debilu? W wieku 6 lat już się rozglądałem. A taki półgłówek jak ty dalej pewnie ma z tym problem i zwala całą odpowiedzialność na innych. Jak tak lubisz w inwektywy to możemy w to grać, wyślij zdjęcie swojej matki to powiem jaki z niej szon ssący cz🤬chom.
Nie było żadnego "wtargnięcia" pieszego.
Wina tylko i wyłącznie samochodziarza i milicjantów.
Dokładnie. Oficer ma znajomych w policji. Swoich nie ruszają.

Dokładnie. Oficer ma znajomych w policji. Swoich nie ruszają.
A tak konkretnie to ma znajomą żonę..
Policja składała fałszywe dowody i zeznania po znajomości.
MIło mi, ja swojego imienia nie zdradzę, bo to internety, ale miło mi Cię poznać, Debilu.
Brawo. Tak śmiało wejść na czerwonym na pasy, na drodze, gdzie auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj, to trzeba mieć nerwy ze stali.
OblesnyKnur napisał/a:
darayavahus napisał/a:
MIło mi, ja swojego imienia nie zdradzę, bo to internety, ale miło mi Cię poznać, Debilu.
Serio?! Wlasnie potwierdzasz moje slowa! Gdzie tam jest "czerwone swiatlo", dlaczego "auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj"? Jeszcze ta odpowiedz w stylu: chyba ty! Jestes debilem! problemem debili jest to, ze nie dostrzegaja swojego debilizmu z powodu swojego debilizmu!