darayavahus napisał/a:
Brawo. Tak śmiało wejść na czerwonym na pasy, na drodze, gdzie auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj, to trzeba mieć nerwy ze stali.
Kolejny debil ujawnil sie!
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
Nie było żadnego "wtargnięcia" pieszego.
Wina tylko i wyłącznie samochodziarza i milicjantów.
Dokładnie. Oficer ma znajomych w policji. Swoich nie ruszają.
kierownik to żołnierz a jego wife to policjantka i gdyby nie nagranie sprawa zostałby zamieciona pod dywan
konto usunięte
2025-03-27, 22:10
mazga50 napisał/a:
A tak konkretnie to ma znajomą żonę..
Policja oświadczyła że, dziewczyna przechodziła nie przeznaczonym miejscu i że biegła. Nagranie zostało zabezpieczone po złożeniu pisma Ojca dziewczyny. Na podstawie nagrania polerować został ukarany grzywna 5000zl. Dziewczyna żyje ale ma połamany kręgosłup.
Policja składała fałszywe dowody i zeznania po znajomości.
OblesnyKnur napisał/a:
MIło mi, ja swojego imienia nie zdradzę, bo to internety, ale miło mi Cię poznać, Debilu.
Ślepy kierowca jednak nawet przy tak oświetlonym skrzyżowaniu często ciężko zauważy pieszego ubranego na ciemno. Chore przepisy zrobiły z pieszych ślepe, tępe krowy. Ja potrafię przechodzić przez dwa pasy cały czas patrząc w odpowiednim kierunku, żeby mnie nic nie potrąciło, a ta lezie jak koń z klapkami na oczach, naprawde tak ciężko wpoić komuś że sam odpowiada za swoje bezpieczeństwo.
darayavahus napisał/a:
Brawo. Tak śmiało wejść na czerwonym na pasy, na drodze, gdzie auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj, to trzeba mieć nerwy ze stali.
OblesnyKnur napisał/a:
darayavahus napisał/a:
MIło mi, ja swojego imienia nie zdradzę, bo to internety, ale miło mi Cię poznać, Debilu.
Serio?! Wlasnie potwierdzasz moje slowa! Gdzie tam jest "czerwone swiatlo", dlaczego "auta jeżdzą szybciej niż zazwyczaj"? Jeszcze ta odpowiedz w stylu: chyba ty! Jestes debilem! problemem debili jest to, ze nie dostrzegaja swojego debilizmu z powodu swojego debilizmu!
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
mazga50 napisał/a:
A tak konkretnie to ma znajomą żonę..
A żona jest bardzo "popularna" wśród "kolegów"...