W Sejnach kobieta została potrącona na przejściu dla pieszych, po czym sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia.
Cytat:
Policjanci z Komendy Powiatowej Policji w Sejnach poszukują świadków wczorajszego potrącenia pieszej. Do zdarzenia doszło przed 20 na przejściu dla pieszych w Sejnach na ulicy Zawadzkiego. Na zarejestrowanym nagraniu widać jak kierowca samochodu osobowego, koloru srebrnego potrąca pieszą przechodzącą po przejściu dla pieszych, a następnie ucieka z miejsca zdarzenia. W wyniku potrącenia 61-latka trafiła do szpitala. Ze wstępnych ustaleń policjantów wynika, że sprawca poruszał się samochodem marki Audi A3.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Jakby się psom chciało ruszyć dupy, to sprawdziliby komórki zalogowane na skrzyżowaniu w momencie zdarzenia, a nie pieprzyć i apelować do świadków
Jak przekroczysz prędkość o 5 km/h, to cykną Ci zdjęcie w 4K, ale jak jest skrzyżowanie, gdzie notorycznie dochodzi do potrącenia pieszego, to 320p tylko to nagrywa.
Andrzejas napisał/a:
Jak przekroczysz prędkość o 5 km/h, to cykną Ci zdjęcie w 4K, ale jak jest skrzyżowanie, gdzie notorycznie dochodzi do potrącenia pieszego, to 320p tylko to nagrywa.
jak widać nie jesteś synkiem kundla, księdza albo byłęgo szefa pegieerów. Kuzynem z dupy prokuratora z większego miasta też nie - tu tkwi diabełek pogorszenia jakości nagrań
nie żebym usprawiedliwiał kretyna za kółkiem, ale gdyby się nie zawahała, to by normalnie przeszła, stało się jej coś w ogóle, czy tylko dupa obita ?
RYHOO napisał/a:
jak widać nie jesteś synkiem kundla, księdza albo byłęgo szefa pegieerów. Kuzynem z dupy prokuratora z większego miasta też nie - tu tkwi diabełek pogorszenia jakości nagrań
Nie bardzo rozumiem w jaki sposób moje pokrewieństwo z wyżej wymienionymi miałoby wpływać na jakość nagrań.
nie dość że się zatrzymała to jeszcze cofnęła, no niestety instynkt pierwotny tak działa że zamiast uciekać naprzód ucieka się w tył
konto usunięte
2021-09-07, 23:59
Cytat:
Ciekawe co byś powiedział na moje XC90 rocznik 2021 w wersji T8 hahah
Nowy Need for Speed masz czy jakaś Forza?
sprawca innego wypadku, już jakoś ponad 20 lat temu zeznawał w czymś podobnym, cytując:
"Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać, więc go przejechałem"