📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uff dobrze, że to Renault. Maska się od razu poddała pod naciskiem dziecka i dlatego przeżył.
Za ucieczkę powinna być kara jak za potrącenie po alkoholu. Nikt mu nie udowodni, że zgłosił się na policje po 24h, bo trzeźwiał.
Dojeżdżał do drogi z pierwszeństwem przejazdu, więc powinien zwolnić !
Dzieciaki też nie sprawdziły czy droga jest wolna wg uczonej zasady z przedszkola (u mnie tego uczyli na przykład) "spójrz w lewo, w prawo i w lewo".
Analny ganbang przez plemię Fumba i Mumba dla kierowcy za ucieczkę i pierogi z mięsem z Sokołowa dla dzieciaków za brak ogarnięcia.
Dzieciaki też nie sprawdziły czy droga jest wolna wg uczonej zasady z przedszkola (u mnie tego uczyli na przykład) "spójrz w lewo, w prawo i w lewo".
Analny ganbang przez plemię Fumba i Mumba dla kierowcy za ucieczkę i pierogi z mięsem z Sokołowa dla dzieciaków za brak ogarnięcia.

jechali nie po pasach,a po wyznaczonym pasie dla rowerow.... a takich cwaniakow jak ten za kolkiem jest wielu, nawet jak ktos przepuszcza pieszych na pasach strach isc;/

ursula napisał/a:
jechali nie po pasach,a po wyznaczonym pasie dla rowerow.... a takich cwaniakow jak ten za kolkiem jest wielu, nawet jak ktos przepuszcza pieszych na pasach strach isc;/
Ty wiesz jak wygląda pas dla rowerzystów ?! Wydaje mi się, że nie. Jechali ewidentnie po pasach dla PIESZYCH ! także... wracaj Ty lepiej do kuchni.

spokojna głowa, zaawansowane kamery przechwiciły numer rejestracyjny i twarz kierowcy. buahah

Przed chwilą mówili o tym w radiu (chyba Trójce). Dzieciakowi nic się nie stało, kolo uciekł i dzień później zgłosił się sam na policję. Tłumaczył się szokiem jakiego doznał uderzając samochodem w dziecko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie