👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy wsiadł z powrotem do wozu, pojawiła się nadzieja, że.... a zresztą nieważne....
Film uciety tak c🤬jowo, że nigdy się chyba nie dowiem czy kierowca podjął drugą próbę przejechania baby na kiblu.
podpis użytkownika
Koniec z wolnością na sadisticu. Ż__owski spisek.
W azji chyba nie znają p🤬lenia, że motocykle są wszędzie i dobrze.
n1ck.ee napisał/a:
W azji chyba nie znają p🤬lenia, że motocykle są wszędzie i dobrze.
Znają i bezustannie z tym walczą.
Babsko bez instynktu... Zamiast sp🤬alać z asfaltu bo tylko spadła z odkurzacza to ta rozj🤬a p🤬dę

kierowca ślepy jakiś, ma głowę tej kobiety na wysokości szyby, powinien ją bez problemu zauważyć, a ta kobieta nie lepsza, wszyscy ruszyli a ona stoi jak wryta, to ją popędził ten ze śmieciary.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie