👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kurde26 napisał/a:
A ty masz mentalność niewolnika. Jak ktoś przestrzega prawa i je egzekwuje to od razu "ormowiec" czyli zdrajca i kuma się z wrogiem. Jebnij się w głowę. Ścieżki rowerowe są dla rowerów, chodniki dla ludzi a ulice dla samochodów. Czego debilu nie rozumiesz?
Gówno wiesz co tam się stało i co robił facet z przyczepą w parku, więc jebnij się w czerep i pomyśl. A od egzekwowania prawa jest policja, a nie jakiś nadgorliwy sebix z kamerką.

Ten pan to właściciel firmy która remontuje ten park
dowodził właśnie bude dla pracowników
A dlaczego rudy nie zatrzymał też tego busa?
dowodził właśnie bude dla pracowników
A dlaczego rudy nie zatrzymał też tego busa?
Dlatego bez gazu i teleskopowej się na spacery nie ruszam - gdy już można uznać to za obronę osobistą (po pierwszym zamachu napinacza czy próbie przejechania) Gazem za 2 razy i moja ulubiona część, teleskopową raz a dobrze w stopę gdy jest oślepiony, skacze jak ślepa kapucynka, polecam - następnie oddalamy się.
Tym oto magicznym sposobem ani meneli nie ma u mnie a i zawsze mam jak wyjechać.
Tym oto magicznym sposobem ani meneli nie ma u mnie a i zawsze mam jak wyjechać.
No i gdzie happy end? W tej Polsce to same p🤬deczki za kółkiem, w jakimś USA czy Indiach albo Brazylii to nagrywający już byłby rozczłonkowany a w najlepszym wypadku rozczłonkowany pod kołami tegoż pojazdu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie