👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daniel1040 napisał/a:
Dlatego bez gazu i teleskopowej się na spacery nie ruszam - gdy już można uznać to za obronę osobistą (po pierwszym zamachu napinacza czy próbie przejechania) Gazem za 2 razy i moja ulubiona część, teleskopową raz a dobrze w stopę gdy jest oślepiony, skacze jak ślepa kapucynka, polecam - następnie oddalamy się.
Tym oto magicznym sposobem ani meneli nie ma u mnie a i zawsze mam jak wyjechać.
wstawaj zesrałeś sie
podpis użytkownika
poker better than life

razak napisał/a:
wstawaj zesrałeś sie
Niech zgadnę - jak ciebie menel zaczepia to przyspieszasz kroku i opuszczasz głowę? Cipczysz i tyle, czuć rybą od ciebie XD
Każdy kto uważa że gość z kamerą tu jest postacią negatywną to głupi dzban w większości z mentalnością dresa spod trzepaka. W przypisach filmiku jest wszystko dokładnie wyjaśnione. Wg firmy remontowej ten gość to nie był ich pracownik więc se jakiś janusz tam nielegalnie wjechał. I świetnie gość z kamerką postąpił bo się zrobiłą afera i jest nadzieja że głupi fajfus w śmiesznym samochodzie już tak w przyszłości nie bedzie kozaczył.
Przepisy są jasne : jak ktoś tam chce wjechać to ma miec odpowiednio w widocznym miejscu pokazane jakieś tam papiery.
Dzięki takim społecznikom jest szansa że może wasze dziecko nie zginie pod kołami takiego uja. Wy nie macie jaj by tak walczyć z takimi januszeksami a kolo choć nie jest przykokszony nie boi się że dostanie wpi..odl.
Przepisy są jasne : jak ktoś tam chce wjechać to ma miec odpowiednio w widocznym miejscu pokazane jakieś tam papiery.
Dzięki takim społecznikom jest szansa że może wasze dziecko nie zginie pod kołami takiego uja. Wy nie macie jaj by tak walczyć z takimi januszeksami a kolo choć nie jest przykokszony nie boi się że dostanie wpi..odl.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie