Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
🔥 Mądry pies. - teraz popularne
🔥 Stary Antek nurkuje w śniegu - teraz popularne
Pawehan Dzisiaj 8:58
A w tle śpiewa Ryki Martin
Zgłoś
ajka Dzisiaj 9:03
ufok napisał/a:

Jak jedziesz drogą z pierwszeństwem to tez czekasz aż jadący z daleko podporządkowaną się zatrzyma?
Albo może jak masz zielone to też się zatrzymujesz i czekasz bo może ten z czerwonym światłem sobie przejedzie. Gdybm tak robił to do roboty jechałbym dwie godziny. Pierwszeństwo to pierwszeństwo i ten co go nie ma musi ustapić
Jedziesz z pierwszeństwem stań i czekaj aż auta z podporządkowanej się już zatrzymają.

Odpowiadasz na post Pietrushka, nie na mój
Zgłoś
Traba Dzisiaj 15:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
elim Dzisiaj 16:49
Jeśli pieszy jest już poza połową przejścia i wtedy wjeżdża w niego samochód to ewidentna wina kierowcy, mam nadzieję że ten kierowca za to ostro beknie bo po prostu stanowi duże zagrożenie na drogach.
Zgłoś
Czachulek 45 minut temu
Apages napisał/a:

"Niezależnie od przepisów-gdzie pieszy na pasach,a nawet MAJĄCY ZAMIAR przejść przez pasy-ma pierwszeństwo.

Pieszy mający zamiar przejść? Zamiar przejść to on może mieć jeszcze leżąc w łóżku. Pieszy nabywa prawo do pierwszeństwa wchodząc na to przejście, nie wcześniej.
Zgłoś
Batman_ 3 minuty temu
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem