👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda na to, że ciotę zza kierownicy bardziej bolało!
Liść stanowczo za lekki...
Liść stanowczo za lekki...
Parę konkluzji:
1. Na przejście dla pieszych się nie wbiega.
2. Kierujący autem powinien zachować szczególną ostrożność przed przejściem.
3. Ten liść, to nie był liść, tylko jakieś pedalskie klepnięcie.
Swoją drogą, to lepiej jest uważać i poczekać aż taki pojeb przejedzie, niż "być na prawie" i zostać przepisowo potrąconym.
3. Ten liść, to nie był liść, tylko jakieś pedalskie klepnięcie.
Swoją drogą, to lepiej jest uważać i poczekać aż taki pojeb przejedzie, niż "być na prawie" i zostać przepisowo potrąconym.

stery_srh napisał/a:
Parę konkluzji:
2. Ten liść, to nie był liść, tylko jakieś pedalskie klepnięcie.
Swoją drogą, to lepiej jest uważać i poczekać aż taki pojeb przejedzie, niż "być na prawie" i zostać przepisowo potrąconym.![]()
Przede wszystkim na przejściu się nie wyprzedza!
wiesiors4 napisał/a:
Przede wszystkim na przejściu się nie wyprzedza!
To już jest "oczywista oczywistość".

Zawsze powtarzałem, że zatrzymywanie się na drodze dwupasmowej, by puścić pieszego, to niedźwiedzia przysługa.
Oczywiście kierowca - idiota, ale ten co się zatrzymał by puścić, również.
Oczywiście kierowca - idiota, ale ten co się zatrzymał by puścić, również.
Jakby miał porządniej klepnąć to by musiał go poprosić żeby się przesunął kawałek w prawo, bo tak to by kobieta przy okazji dostała (albo liściem albo facetem).

Baba zawsze się wepcha na jezdnie...
Raz też jedną potrąciłem przez przypadek. Był wieczór mało ludzi dookoła, więc nawet się nie zatrzymałem. Niech się nauczy na przyszłość jak chodzić. Głupotę trzeba potępiać, nie ma zmiłuj się.
Raz też jedną potrąciłem przez przypadek. Był wieczór mało ludzi dookoła, więc nawet się nie zatrzymałem. Niech się nauczy na przyszłość jak chodzić. Głupotę trzeba potępiać, nie ma zmiłuj się.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie