📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zła składnia zdania.
Powinno być: "Prawidłowo potrącił idącego murzyna".
W tytule jest błąd składni zdaniowej. Powinno być: prawidłowo potrącił idącego murzyna.
W tytule jest błąd składni zdaniowej. Powinno być: prawidłowo potrącił idącego murzyna.
Zaś dopiero teraz widzę, że nie tylko ja to zauważyłem.
Budrys2000 napisał/a:
Zła składnia zdania.
Jako protest, biali powinni podpalić jakieś pole bawełny albo plantacje bananów.
Ja mam pytanie do ekspertów ruchu drogowego: czy potrącenie prawidłowo idącego murzyna to wykroczenie czy jednak wina murzyna?
Tuco napisał/a:
Ale z was są rasistowskie dupki !
Szanuję

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie