Zła składnia zdania.
Powinno być: "Prawidłowo potrącił idącego murzyna".
No i to jest przykład CZ🤬CHA, j🤬ego nieroba, który pasożytuje na pracy innych. Bez znaczenia ma kolor skóry. J🤬y asfalt!
to przestaje być zabawne... Jak pop🤬liło sie wszystko, że tak uzbrojone społeczeństwo na to pozwala?
W tytule jest błąd składni zdaniowej. Powinno być: prawidłowo potrącił idącego murzyna.
W tytule jest błąd składni zdaniowej. Powinno być: prawidłowo potrącił idącego murzyna.
Zaś dopiero teraz widzę, że nie tylko ja to zauważyłem.
Budrys2000 napisał/a:
Zła składnia zdania.
zamiast cię cofnąć, jak cz🤬ch wskakuje i go rozjechać, to ten pewnie klęknął w aucie i poczekał aż cz🤬ch skończy
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Jako protest, biali powinni podpalić jakieś pole bawełny albo plantacje bananów.
Naturalnym odruchem szympansów na zagrożenie w naturze,gdy nie ma możliwości ucieczki.Jest atak.
Tu doskonały przykład wrodzonego instynktu.
Tu doskonały przykład wrodzonego instynktu.
Ja mam pytanie do ekspertów ruchu drogowego: czy potrącenie prawidłowo idącego murzyna to wykroczenie czy jednak wina murzyna?
Tuco napisał/a:
Ale z was są rasistowskie dupki !
Szanuję