kwejk.pl/obrazek/3540713/ksiezniczka.html
Na kwejku.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Było.
Na kwejku.
Przynajmniej jeden się przyznał że kwejka przegląda.

K🤬a jak bym usłyszał takie zdanie to też bym p🤬lną czołówe z murem..... Na bank pustak nie ma zapiętych pasów więc przy 120-160 km/h wyjebie ją jak z katapulty
Po ile tam teraz za kilometr bierzecie ?

Było.
kwejk.pl/obrazek/3540713/ksiezniczka.html
Na kwejku.
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
W140- mój ulubiony Mercedes
Tys widział
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
I tutaj też większość nie ogarnie o co i o kogo chodzi.
Chwalisz się, że jesteś stara ? Raczej śmierć księżnej Diany to nie informacja jakkolwiek komu potrzebna - także masz rację, młodsi tego nie będą pewnie wiedzieć.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonChwalisz się, że jesteś stara ? Raczej śmierć księżnej Diany to nie informacja jakkolwiek komu potrzebna - także masz rację, młodsi tego nie będą pewnie wiedzieć.
czas leci szybciej niż myślisz, zobaczysz
no chyba że kipniesz młodo

Gdyby nie fakt, że rozwaliła się w Mercedesie W140, to bym nie wiedział, bo co mnie interesuje jakas laska,
czas leci szybciej niż myślisz, zobaczysz
no chyba że kipniesz młodo
Tylko, że ja się tutaj starszych nie czepiam, że nie wiedzą tego siego i owego i nie mówię, jaka to młodzież wszechwiedząca. A tutaj Pani N. gada w taki sposób, choćby młodsi byli gorsi bo nie wiedzą, że jakaś damulka rozj🤬a się w mercedesie. Młodszy nie wie, bo wtedy nie żył/był mały i to wiedza zbędna. Starszy wie bo wtedy żył/miał na tyle lat, żeby przyswoić tą informację, i to chyba wszystko co z tego wynika. Także nie rozumie tutaj bicia do mnie/ do młodszych - że są beznadziejni bo nie wiedzą, co się 25 lat temu w Paryżu działo.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon