👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Było.
Na kwejku.
Przynajmniej jeden się przyznał że kwejka przegląda.

żmij napisał/a:
Było.
kwejk.pl/obrazek/3540713/ksiezniczka.html
Na kwejku.
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
bakus1233 napisał/a:
W140- mój ulubiony Mercedes
Tys widział
TranzystorWyklęty napisał/a:
Tylko tam pewnie nikt nie zrozumiał, bo większość użytkowników się urodziła z 10 lat po wypadku Lady D
I tutaj też większość nie ogarnie o co i o kogo chodzi.
NataliaW napisał/a:
Chwalisz się, że jesteś stara ? Raczej śmierć księżnej Diany to nie informacja jakkolwiek komu potrzebna - także masz rację, młodsi tego nie będą pewnie wiedzieć.

Belweder napisał/a:
Chwalisz się, że jesteś stara ? Raczej śmierć księżnej Diany to nie informacja jakkolwiek komu potrzebna - także masz rację, młodsi tego nie będą pewnie wiedzieć.
czas leci szybciej niż myślisz, zobaczysz
no chyba że kipniesz młodo

NataliaW napisał/a:
Gdyby nie fakt, że rozwaliła się w Mercedesie W140, to bym nie wiedział, bo co mnie interesuje jakas laska,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie