👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że cięższych tych kurtyn nie robią, miło by się oglądało na hardzie

RaoulDuke napisał/a:
Szkoda że cięższych tych kurtyn nie robią
cięższych z stalowym ostrzem u dołu....
Zbysław napisał/a:
Marcin piwo za muze, ho na rower
Ty jesteś przetrzymany 11 miesięcy czy po prostu udajesz?
Halman napisał/a:
cięższych z stalowym ostrzem u dołu....
...albo kolcami. Takimi od wideł.
Szkoda że sobie tętnicy szyjnej nie przeciął przy wyciąganiu tego łba...
Robić rozp🤬ol i zadymy w środku dnia dla paru par butów k🤬 to trzeba być niggerem..
Robić rozp🤬ol i zadymy w środku dnia dla paru par butów k🤬 to trzeba być niggerem..
Dobry młotek zostawił debil. Jakby tym młotem trochę pomachał, a widać, że ma wprawę, to by na budowie sobie na zegarek zarobił.
Maniecky napisał/a:
A juz byla nadzieja ze mu leb up🤬li
Może mu choć trochę gardło podcięło?
Nawet by kraść trzeba mieć jakieś kwalifikacje. Jakby ta tępa małpa podstawiła młot pod opadającą żaluzję, mogliby spokojnie napchać wór i uciec, ale intelektu mu starczyło tylko do zbicia szyby. Podejrzewam, że przeciętny szympans lepiej by sobie z tym napadem poradził.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie