Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KieldW 2025-04-26, 18:55 2
Są cycki, jest taryfa

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
Pawehan 2025-04-26, 18:55 2
A wolno to tak z tarana radiowozem w biednego menela ? Czasami warto jednak wstrzymać konie .
Zgłoś
donkapusta 2025-04-26, 19:18 2
Zmienią zamówienie na karawan.
Zgłoś
nowynick 2025-04-26, 19:48 2
Strzaskali mu kolana bo łapał toples stopa. Zajebista policja..
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-26, 20:27 3
nowynick napisał/a:

Strzaskali mu kolana bo łapał toples stopa. Zajebista policja..

Pawehan napisał/a:

A wolno to tak z tarana radiowozem w biednego menela ? Czasami warto jednak wstrzymać konie .

Gdzie tu widzicie policję?
Zgłoś
35i 2025-04-26, 20:33 1
Kolor filmu adekwatny do rasy poszkodowanego.
Zgłoś
Pawehan 2025-04-26, 21:23
Serenus napisał/a:

Gdzie tu widzicie policję?

Raz mnie gonili , ścigali przez pół miasta młody , głupi byłem i oczywiście z promilami których nie dało się tak łatwo zgubić jak tych radiowozów. Więc grałem na czas wywlekałem ich w pole, wąskie uliczki innych iczestników uużywałem w harakterze aby im przeszkadzali no i wogóle tak na co dzień to jestem mistrzem kierownicy a na podwójnym gazie ? Moje umiejętności się zwielokrotniają jeszcze , szybkość , dokładnośc czy ogar całej sytuacji się rośnie wykładniczo . No ale wszystko musi mieć swój koniec. I zatrzymałem się , bo gdybym miał szybszy samochód to by mnie pały nie złapały tego dnia przełączony byłem w tryb Hood mode. Po wyleczeniu mnie z auta gleba , nadużycie siłu z ich strony , sprawa od razu zgłoszona i rana krwawiąca od całowania się mojej mordy z asfaltem, Paru krawężników miało piętra o to nadużycie i wiele przewinień drogowych zostało umorzone, no ale promilie to promile i prawko cofnięte zostało tylko tyle i aż tyle
Zgłoś
ufok 2025-04-26, 22:03 4
Pawehan napisał/a:

bo gdybym miał szybszy samochód

Chciałeś napisać raczej :"bo gdybym miał szybszy procesor to GTA by tak nie lagowało i dałbym radę uciec"
Zgłoś
htp 2025-04-26, 23:20 3
Pawehan napisał/a:

Raz mnie gonili , ścigali przez pół miasta młody , głupi byłem i oczywiście z promilami których nie dało się tak łatwo zgubić jak tych radiowozów. Więc grałem na czas wywlekałem ich w pole, wąskie uliczki innych iczestników uużywałem w harakterze aby im przeszkadzali no i wogóle tak na co dzień to jestem mistrzem kierownicy a na podwójnym gazie ? Moje umiejętności się zwielokrotniają jeszcze , szybkość , dokładnośc czy ogar całej sytuacji się rośnie wykładniczo . No ale wszystko musi mieć swój koniec. I zatrzymałem się , bo gdybym miał szybszy samochód to by mnie pały nie złapały tego dnia przełączony byłem w tryb Hood mode. Po wyleczeniu mnie z auta gleba , nadużycie siłu z ich strony , sprawa od razu zgłoszona i rana krwawiąca od całowania się mojej mordy z asfaltem, Paru krawężników miało piętra o to nadużycie i wiele przewinień drogowych zostało umorzone, no ale promilie to promile i prawko cofnięte zostało tylko tyle i aż tyle

Ale mistrzem języka polskiego to już nie jesteś. Czy już posiadanie podstawowego wykształcenia nie jest warunkiem do otrzymania prawa jazdy?
Zgłoś
ufok 2025-04-26, 23:39 3
htp napisał/a:

Ale mistrzem języka polskiego to już nie jesteś. Czy już posiadanie podstawowego wykształcenia nie jest warunkiem do otrzymania prawa jazdy?

Nie przesadzaj. Nawet cyganie miewają prawo jazdy
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-04-26, 23:53
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-04-27, 11:35
W sumie śmiechłem
Zgłoś
htp 2025-04-27, 12:13
ufok napisał/a:

Nie przesadzaj. Nawet cyganie miewają prawo jazdy

dokumencik.com.pl/prawo-jazdy-kolekcjonerskie/

W sumie niektórzy kończą podstawówkę, nawet idą do pracy. I zaraz potem na rentę.
Zgłoś
elim 2025-04-27, 15:59
To wygląda na coś w stylu - a ty c🤬ju, nie zdobędziesz tego klienta.
Zgłoś