Tak czy siak
Wpada w uszko. Fajnie
będziecie nucić to
W nocy.W robocie.
Wpada w uszko. Fajnie

będziecie nucić to

UP
W kościele, u spowiedzi, u komunii...
... pod sutanną.
W kościele, u spowiedzi, u komunii...
... pod sutanną.

dla porównania
Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites ( soundcloud.com/cyrex/skrillex-scary-monsters-and-nice-sprites-cyrex-remix )

@kirek4
jak już chciałeś się pochwalić było wrzucić oryginalny kawałek, a nie jakiś kiepski rmx
jak już chciałeś się pochwalić było wrzucić oryginalny kawałek, a nie jakiś kiepski rmx
@jakotakojest chcesz żebym zaczął zaśmiecać poczekalnię heavy metalem? podobało by ci się to? TO JEST SADOL! WON!
W sumie nic ciekawego.
podpis użytkownika
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
NIC ! NIC K🤬A !!
nie przebije tego:
Słuchałem to do obrzygania o potem zrobiłem sobie taką samą koszulkę z AD/HD jak ten kolo na dole po prawej
Powiedzcie mi czy tylko ja, na melodię z Jurrasic Park (od 2:59), nie mogę się opanować i tak się kiwam na boki z przyklejonym kretyńskim uśmiechem do pyska ?
Czy może jeszcze ktoś tak ma ?
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach

Słuchałem to do obrzygania o potem zrobiłem sobie taką samą koszulkę z AD/HD jak ten kolo na dole po prawej

Powiedzcie mi czy tylko ja, na melodię z Jurrasic Park (od 2:59), nie mogę się opanować i tak się kiwam na boki z przyklejonym kretyńskim uśmiechem do pyska ?

podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Nie będę zmuszał się do przesłuchania całości, jeśli już po kilkunastu sekundach mój zmysł estetyczny skapitulował.
podpis użytkownika
Post mortem per rectumpodpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

Ciekawe kiedy teksty w stylu "To jest k🤬a Sadistic, a nie x" zostaną dopisane jako kolejny podpunkt w temacie "Co wk🤬ia moderatora".