film przedstawia powalający cios.
G................7
2015-06-13, 21:38
Filmik c🤬jowy ukazujący p🤬dę bez zasad i honoru atakującą przeciwnika w trakcie powitania. Ciebie nawet nie znam i c🤬j mnie obchodzisz.
c................t
2015-06-13, 21:38
Prawdziwie sadystyczny film, na którym c🤬ja widać. Na dodatek starszy niż internety. Jesteś gość, prawdziwy sadol z ciebie. Jeszcze zmień kolor na różowy.
F................n
2015-06-13, 23:07
za opis daje piwo
@GoldRoger777 pamiętaj że powitanie nie jest obowiązkowe:)
Ale podszedł do tego powitania, to jest sport, szacunek dla przeciwnika, nie robisz tego, by komuś naj🤬, tylko, by udowodnić sobie, że jesteś dobry, swoim znajomym, na końcu obcym ludziom, dzięki czemu stajesz się gwiazdą. Kim on stał się po tej zagrywce? Pokonał przeciwnika? Nie pokonał, po prostu go oszukał, równie dobrze mógł sobie wsadzić gwóźdź do rękawicy, mógł go p🤬lnąć po gongu, frajer jakich wiele niestety
GoldRoger777 nie p🤬l bo sie nie znasz.Powitanie zostaje rozpoczete podczas dotkniecia sie rekawicami a po przerwaniu kontaktu walka sie zaczyna wiec nie masz racji.
Sędzia miał chyba ochotę komuś wyj🤬 ale jakby się zawahał...
p................y
2015-06-14, 23:35
"Występuje bardzo bliskie pokrewieństwo pomiędzy kozami a owcami. Zresztą dzikie formy kóz i owiec są bardzo trudne do rozróżnienia na pierwszy rzut oka. Najbardziej wyróżniającą je cechą jest podniesiony ogon u kóz, a zwisający u owiec. Także kości nosowe kozy są proste, natomiast u owiec wypukłe. Kozy pozbawione są gruczołów przyocznych. Jeśli zaś chodzi o sam kościec obu tych zwierząt to jest on bardzo podobny, różni się w budowie czaszki i kilku innych kości." (Wikipedia)
Komentarz opisuje kozy i owce.
G................7
2015-06-17, 13:07
babluch, Posłuchaj mnie dobrze. Pomijając to, że jesteś idiotą, bo to widać na pierwszy rzut oka. Ja nie mówię o tym czy to było zgodne z zasadami tego sportu, tylko z zasadami fair-play, które nie są pisane. Gdybyś nie był genetyczną porażką, może byś to zrozumiał, ale niestety jesteś. Domyślam się, że jesteś takim samym j🤬ym cwaniakiem jak ten na filmiku, dlatego nie pozdrawiam, bo nie lubię życiowych p🤬d.