Jego wewnętrzne chi mu pomogło, czyli jak należy machać rękami
20 świeczek w Q'pie
Fakt faktem gdyby te chi do twarzy doszło to na by bolało
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I mnie zgasiło przy okazji.
konto usunięte
2010-09-12, 7:45
Jak znajdę link to zapodam film dokumentalny o tych chi-manach... pod nadzorem kamer i specjalistów rozbijali z daleka szklanki i podpalali papier
wow normalnie szok ktos wie jak on to zrobił
konto usunięte
2010-09-12, 17:57
to są ci co wzrokiem wyginają łyżki ?
konto usunięte
2010-09-12, 18:01
dmuchnal.... patrzcie w 0.31... potem slychac takie "ufff" bo krecone slabym telefonem...!!!!!!!
konto usunięte
2010-09-12, 18:06
koleś zapomniał że nastała era diód
konto usunięte
2010-09-12, 18:28
Mistrza Kiai i tak nikt nie pobije!!!
konto usunięte
2010-09-12, 19:59
To jest popisowy numer mojego starszego po pijaku. serio.
konto usunięte
2010-09-12, 20:14
Chi istnieje, tylko osoby, które posiadają tę zdolność, nie afiszują się z tym tak, jak np. te gwiazdy youtube. Nad tym pracuje się latami, zaś ludzie, którzy posiedli tę umiejętność, prawdopodobnie nie mają kontaktu ze światem zewnętrznym (media etc.)
TheKura@
A krasnoludki śmigają po lesie jak nikt nie patrzy, każdy to wie.
konto usunięte
2010-09-12, 20:19
Freaqs: przeczytaj sobie regulamin, jaki Randi ustanowił aby tę nagrodę przyznać. Jednym z punktów jest "Randi musi to zaakceptować". Czyli jeśli ktoś przeniesie Randiego siłą woli, a on stwierdzi "że to halucynacja" to miliona i tak się nie dostanie.