Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
"power of chi" gasi świeczki ;)
konto usunięte • 2010-09-11, 23:15
Jego wewnętrzne chi mu pomogło, czyli jak należy machać rękami
20 świeczek w Q'pie
Fakt faktem gdyby te chi do twarzy doszło to na by bolało

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szefooo 2010-09-12, 3:54 4
I mnie zgasiło przy okazji.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 7:45 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nimr0d 2010-09-12, 13:50 1
Jak znajdę link to zapodam film dokumentalny o tych chi-manach... pod nadzorem kamer i specjalistów rozbijali z daleka szklanki i podpalali papier
Zgłoś
haotyczny 2010-09-12, 17:56
wow normalnie szok ktos wie jak on to zrobił
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 17:57
to są ci co wzrokiem wyginają łyżki ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 18:01
dmuchnal.... patrzcie w 0.31... potem slychac takie "ufff" bo krecone slabym telefonem...!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 18:06
koleś zapomniał że nastała era diód
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 18:28 12

Mistrza Kiai i tak nikt nie pobije!!!
Zgłoś
gumol 2010-09-12, 19:13 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Matuus 2010-09-12, 19:40 3
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 19:59 2
To jest popisowy numer mojego starszego po pijaku. serio.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 20:14 1
Chi istnieje, tylko osoby, które posiadają tę zdolność, nie afiszują się z tym tak, jak np. te gwiazdy youtube. Nad tym pracuje się latami, zaś ludzie, którzy posiedli tę umiejętność, prawdopodobnie nie mają kontaktu ze światem zewnętrznym (media etc.)
Zgłoś
Matuus 2010-09-12, 20:17 1
TheKura@
A krasnoludki śmigają po lesie jak nikt nie patrzy, każdy to wie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-12, 20:19
Freaqs: przeczytaj sobie regulamin, jaki Randi ustanowił aby tę nagrodę przyznać. Jednym z punktów jest "Randi musi to zaakceptować". Czyli jeśli ktoś przeniesie Randiego siłą woli, a on stwierdzi "że to halucynacja" to miliona i tak się nie dostanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem