Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
WielkiElektronik 2015-01-03, 12:02
Już 20 minut minęło, a tych ekozjebów dupa jakoś nie boli. Pewnie śpią jeszcze.

podpis użytkownika

Idę środkiem sk🤬isyny!!!
Zgłoś
Putis 2015-01-03, 12:13 11
Jakich k🤬a ekozjebów, jak kogoś tutaj będzie bolała dupa z tego powodu to poj🤬 portale.. Piwo za poczciwą starą Scanie, teraz to już fix VW/SCANIA/MAN
Zgłoś
baxter 2015-01-03, 12:50 2
nie takie rzeczy się robi w ets2
Zgłoś
w................m 2015-01-03, 13:26
Ja jestem ekozjebem i mówię :wyp🤬alać.

A tak poważnie to mam c+e i dalej czuję się ekozjebem;) 1.Bo wk🤬ia mnie kiedy ktoś
wlewa ścierwo do do wody 2.Zatruwa w mieście powietrze 3.Znęca się nad zwierzętami 4.
Nie dba o ginące gatunki. Człowiek to największy pasożyt tego świata ale i też wszystko jest
dla ludzi ,wyczucie umiaru odgrywa tu znaczącą rolę.
Zgłoś
dkmgtc88 2015-01-03, 13:54
wbijam, Wolisz nowe ciężarówki z kupą plastiku i elektroniki? Ok ale taka Scania jeszcze Cie na złom wywiezie

A każda nowa konstrukcja z Geartronickiem czy innym ciulstwem wybije Ci błąd przy ruszaniu ze zbyt wysokiego biegu z takim obciążeniem, tak też mam C+E i jestem kierowcą.

To są samochody stworzone do ciężkiej roboty na długie lata, nie raz wytrzymują więcej niż się konstruktorom sniło

podpis użytkownika

To nie przezwisko, tylko nazwisko
Zgłoś
Diggerx 2015-01-03, 15:31 2
bitch please

a tu "traktory"
Zgłoś