Dobrze im tak, ale nam to za co?
Za kobyle caco
Dobrze im tak, ale nam to za co?
Za głosowanie na PoPiS od 20 lat.
Nie tylko u nas tak nap🤬la.
Byłem wczoraj w Holandii, i tam nap🤬la jeszcze mocniej niż u nas ze względu na słabe zalesienie Holandii i brak przeszkód w przypadku wzniesień. Czasami wiało tak, że myślałem, że mi szyby powybija w aucie i je przewróci. Do tego Holandia jest płaska, jak 10 latka przed pokwitaniem i wiatr ma się gdzie rozpędzić. Wiem, bo Ojciec Święty Jan Mechatron II z Dziwiszem i duchownymi przeniesionymi do sąsiedniej parafii mi mówili, jak wyglądają 10 latki.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerByłem wczoraj w Holandii, i tam nap🤬la jeszcze mocniej niż u nas ze względu na słabe zalesienie Holandii i brak przeszkód w przypadku wzniesień. Czasami wiało tak, że myślałem, że mi szyby powybija w aucie i je przewróci. Holandia jest płaska, jak 10 latka przed pokwitaniem. Wiem, bo Ojciec Święty z Dziwiszem i duchownymi przeniesionymi do sąsiedniej parafii mi mówili, jak wyglądają 10 latki.
Oj współczuję doświadczeń, częste odwiedziny na plebani musiały zostawić uszczerbek na psychice.
Oj współczuję doświadczeń, częste odwiedziny na plebani musiały zostawić uszczerbek na psychice.
Dokładnie tak jak mówisz, biedaku. Dopiero dzięki Sekielskim dowiedziałem się, że moje wizyty z Tobą na plebanii to nie służba do mszy, tylko coś innego. Wystarczyło powiedzieć, to bym przerwał to plugastwo wcześniej. A tak odprowadzałem Cię na plebanię, a później pół dnia myślałem, że ćwiczysz, jak ubrać stół liturgiczny. Ale stało się, dobry psycholog powinien postawić Cię na nogi. Będzie dobrze

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
Zawsze stoi.{...} .
No już, już nie wypieraj się, będzie dobrze , nie całkiem normalnie, ale dobrze

Zawsze się znajdzie jakaś 'mądra' k🤬a na tym portal, no zawsze.
No już, już nie wypieraj się, będzie dobrze , nie całkiem normalnie, ale dobrze
Czemu tu jeszcze siedzisz. Przecież Twój stary wyraźnie powiedział, byś poszedł do niego i przyłożył swój język do jego hemoroida, bo mu znowu wylazły po tym, jak się białka nawp🤬lał.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler