Przychodzi koleś do Mc Donalda i zamawia zestaw.
- Czy chce Pan powiększone frytki? - pyta sprzedawczyni.
- Powiększone frytki?! To można tak?
- Oczywiście - odpowiada z politowaniem babeczka.
- Rewelacja, to ja poproszę te powiększone frytki.
Po chwili koleś dostaje zestaw z frytkami. Podnosi jedną z nich, ogląda pod światło badawczym wzrokiem i oznajmia z kamienną twarzą:
- Przepraszam ja zamawiałem powiększone frytki...
- No tak, to są powiększone...
- Nie, ta frytka jest normalna...
- No tak, bo powiększone, to chodzi o to, że one nie są większe, tylko ma Pan ich więcej...
- Proszę Pani, czy jakby chciała sobie Pani cycki powiększyć, to by sobie Pani dorobiła trzeciego?
Pac
2010-11-14, 19:30
Zamknijcie już ryje z tymi sucharami, nic tu nie ma obowiazku sie wam podobac, wiec jak cos nie pasuje to wyp🤬alajcie, jebie mnie opinia hejterów ktorzy potrafia tylko narzekac, pierw sam coś wrzuć
Przez wakacje masa użyszkodników sie tu zagniezdzila..
Bez kitu, że tak z tymi sucharami jedziecie może na policje zadzwońcie jeszcze, że tu są suchary... To Wam zrobimy z Adrianem wjazd na chatę no bez kitu
s................k
2010-11-14, 19:49
Ja pracuje w McDonaldzie. Nie ma czegoś takiego jak powiększone frytki. Są zestawy powiększone które zawierają duże frytki i duży napój.
Jednak dowcip doceniam i daje piwo : D
@satisek
a cheeseburgery bez sera macie?
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
s................k
2010-11-14, 19:54
Mamy.., Jak chcesz to możesz sobie zamówić BigMaca bez mięsa, sałaty, sosów i w efekcie dostać tylko bułke przekrojoną na 3 częsci ; ddd
Wracając do cheeseburgera bez sera. Jak o takiego poprosisz to spojrzą na ciebie jak na idiote, potem zaproponują normalnego hamburgera. Jak sie dalej bedziesz upierać to pewnie po cichu zostanie przekazana informacja do kuchni by spakować hamburgera jak cheeseburgera. Jednak powiem ci jak tego uniknąć. Jeśli na papierku od cheeseburgera nie ma żadnej naklejki to prawdopodobnie zrobili cie w c🤬ja i dali Hamburgera poprostu. Pewność bedziesz miał jak na papierku bedzie naklejka z napisem "specjalnie dla ciebie", a na rachunku pod "cheeseburger" bedzie dopisane "BEZ_SERA"
d................a
2010-11-14, 20:05
twórczośc własna ?
b................n
2010-11-14, 20:20
Co robisz, gdy widzisz murzyna z połową głowy?
- Przestajesz się śmiać i przeładowujesz
sa cycki jest glowna
M................n
2010-11-14, 21:58
He-he-he-he...
nieśmieszne...
To ponoc autentyczny tekst klienta do sprzedawczyni.
No, moze nie podobał mi sie dowcip o frytkach ale dzieki berenowi przynajmniej przezyłem połowe komentarzy pod tyt. "suchar".
Piwko dla berena.
Tam ktos cos pisał o mc.donaldzie - czyli jak zaczne drzec morde ze dostałem "fake" cheesburgera to co ? dosstane zwrot kasy?
Zarząd McD szybko zareagował na tą sytuację, w związku z powyższym utworzyli nowe stanowisko pracy i w każdym lokalu mam być zatrudniony MISTRZ CIĘTEJ RIPOSTY
A................a
2010-11-15, 12:08
up@ tarquin
Możemy i autentyczny ale suchy jak hamburger fotografowany od pół roku przez Sally Davies.
A tak wogóle do dowcip ten krąży w necie z datami z lat 2004, 2007, więc myśle że spokojnie w 2013 możemy sie go spodziewać ponownie na sadolu.
Wiecie co? Komentarz zawierający słowo "suchar" - to jest dopiero suchar.