Najciekawsze w pierwszych sekundach
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szybko się pozbierał nic mu nie będzie.
Nie wiem co chcieli sobie udowodnij debile, ale lot ładny.
Potem zdziwieni że ich normalni ludzie nie nawidzą jak zachowują się jak dzikie zwierzęta
Nawpuszczali tego dziadostwa to niech się teraz męczą...
ktoś tu komuś osła r🤬ał bez pytania
Wyj🤬 z powrotem do Afryki. WSZYSTKICH

a my wyciągajmy wnioski i nie dopuśćmy tych czlekokształtnych do naszego kraju.
W 29 sekundzie nie ma przypadkiem "zadzwóncie na policje". Czy mnie uszy w uja robią, że to polskie cygany xd
To jakieś eliminacje do czarnego "Only Black Kend Dens"?
Szkoda mercedesa, który to model?
matik3789 napisał/a:
W 29 sekundzie nie ma przypadkiem "zadzwóncie na policje". Czy mnie uszy w uja robią, że to polskie cygany xd
Jak już to po rosyjsku powiedziała
Konto usunięte
2020-08-24, 0:42
Cham napisał/a:
Szkoda mercedesa, który to model?
C klasa W205
Musicie zrozumiec moi drodzy, ze te wszystkie akcje tj berek z nozem w rece, celowe potracenia samochodem to sa wszystko czarne i c🤬te bandziory zamieszane w handel narkotykami. Piszecie ,ze szkoda samochodow itd te auta w Anglii wcale nie kosztuja znowu tak duzo i czesto sa to samochody z wypozyczalni. Jak zyje w Londynie to jeszcze nigdy nie slyszalem, zeby takie ataki dotknely przypadkowych osob, np turystow. W pewnych dzielnicach (getto lokalow komunalnych) szanse na takie akcje sa calkiem wysokie ale wciaz skierowane sa przeciw konkretnym osobom.
k🤬a ze im nie szkoda tych aut...