P@N K@C napisał/a:
Powód
dla którego warto się "zabezpieczać"
znam lepszy powód

podpis użytkownika

nie no kurewskiego farta miał .
podpis użytkownika
................................................................................................................

P@N K@C napisał/a:
dla którego warto się "zabezpieczać"
Wg mnie prezerwatywa w niczym by mu nie pomogła, ale ja się nie znam - do gimnazjum nie chodziłem

angel napisał/a:
znam lepszy powód![]()
A mi po tytule posta tak się skojarzyło

a ja takim debilom nie wspolczuje wogole jak sie zabijaja, spadaja... wspolczuc to moge facetowi ktorego kobieta w ciazy zostaje zabita na pasach. a tamci k🤬a szukaja przygod to niech k🤬a spadaja. ludzie walcza o zycie z chorobami a takie klowny dla fajnego widoczku przez kilka minut stawiaja wszystko na szali egoisci p🤬leni.
@up, no nie? Dlatego całe życie nie ruszam się sprzed kompa. Po co się niepotrzebnie narażać dla chwili przyjemności? Nawet po bułki do sklepu nie idę, bo muszę przejść przez ulicę...
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
@łolaboga!!!
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie k🤬ica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Widzę komentarze takich niedorobionych kanapowych lwów co tylko siedzą na dupie i krytykują ludzi z pasją to mnie k🤬ica bierze. Ruszże dupe sprzed kompa i zobacz świat z perspektywy innej niż trudne sprawy i inne "walki z chorobami" to zrozumiesz o co tutaj chodzi.
Koleś ma głos jak ten co na hardzie przesłuc🤬je te dz🤬ki na tej kanapie jhahhahahahha o k🤬a
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
Oglądać od 1:55 i Do 2:10
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w c🤬j filmu nie potrzebnie
Żeby nikt później nie pisał że stracił tyle, i tyle z życia bo obejrzał w c🤬j filmu nie potrzebnie

podpis użytkownika
...