Skąd masz te dane? Średni okres spłaty kredytu na dom w stanach to 12 lat. Budowa domów z dykty wynika z ich stylu życia. Często zmieniają zmieniają miejsce zamieszkania -statystycznie 11 razy!!!! To więcej niż ty widziałeś damskich szparek na żywo! Poza tym mają system ubezpieczeń który pozwala na szybką odbudowę. I nie -nie twierdzę że tak jest jakoś wyjątkowy fajnie. Choć zalet hameryka ma wg. mnie dużo.
Nie wspominając o tym, że cenią sobie metraż. Dom nie musi być solidny, ale możliwe, jak największy. Coś za coś.
Nie wspominając o tym, że cenią sobie metraż. Dom nie musi być solidny, ale możliwe, jak największy. Coś za coś.
I w 6 miesięcy ma być gotowy pod klucz.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaSkąd masz te dane? Średni okres spłaty kredytu na dom w stanach to 12 lat. Budowa domów z dykty wynika z ich stylu życia. Często zmieniają zmieniają miejsce zamieszkania -statystycznie 11 razy!!!! To więcej niż ty widziałeś damskich szparek na żywo! Poza tym mają system ubezpieczeń który pozwala na szybką odbudowę. I nie -nie twierdzę że tak jest jakoś wyjątkowy fajnie. Choć zalet hameryka ma wg. mnie dużo.
nie zliczę ile widziałem, lizałem, dymałem, wolne, zajęte, mężate, dzieciate, sexu mam więcej niż rok ma dni nie musisz zazdrościć i pisać o swojej nie doli jakim jesteś nieudacznikiem po prostu wiem bo sami o tym mówią zresztą napisałem że taką maja politykę na kredyt ludzie którzy pracują uczciwie wiesz co to znaczy uczciwa praca ? przepracowałeś kiedyś w miesiąc w miesiąc po ponad 320h fizycznie i umysłowo wątpię
nie zliczę ile widziałem, lizałem, dymałem, wolne, zajęte, mężate, dzieciate, sexu mam więcej niż rok ma dni nie musisz zazdrościć i pisać o swojej nie doli jakim jesteś nieudacznikiem po prostu wiem bo sami o tym mówią zresztą napisałem że taką maja politykę na kredyt ludzie którzy pracują uczciwie wiesz co to znaczy uczciwa praca ? przepracowałeś kiedyś w miesiąc w miesiąc po ponad 320h fizycznie i umysłowo wątpię
Rozumiem że te fantazje erotyczne traktujesz jako odpowiedź na moje zapytanie?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaRozumiem że te fantazje erotyczne traktujesz jako odpowiedź na moje zapytanie?
rozumiem że głupota pcha cię do przodu byś był widoczny jak byś chodził do szkoły a nie obok to nauczył byś się czytać ze zrozumieniem aczkolwiek rozumiem że nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku, chapeau bas
rozumiem że głupota pcha cię do przodu byś był widoczny jak byś chodził do szkoły a nie obok to nauczył byś się czytać ze zrozumieniem aczkolwiek rozumiem że nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku, chapeau bas
Myślałeś o karierze w polityce? Rychu Petru by się przestał czuć jak samotny dzban. Może jakieś koło poselskie wspólne... Członku ty jeden. Wypowiadasz się o rzeczach o których zasłyszałeś kiedyś na Polsacie. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Pytam się ciebie jak człowieka skąd ty masz te dane o których tak odważnie wypisujesz,a ty mi że c🤬y lizales. Ostra z ciebie kredka jak jasny c🤬j! Bez szapo ba
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka