Amerykan drim: Coca Cola, grubasy wszędzie i papierowe wyroby domopodobne, to jest to.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Gdzie na tym filmie było coś przypominające dom? Bo jakiś kawałek tektury czy dykty tam pływał, ale domu niet.
Amerykan drim: Coca Cola, grubasy wszędzie i papierowe wyroby domopodobne, to jest to.
zaciągają na taki dom kredyt na 20/30lat masakra
taką maja polityke i nie zapominajmy że USA to najbardziej znienawidzony kraj przez naturę a jeszcze jak tramp pozwalniał i obciął koszty on jest zajebisty zabiera biednym daje bogatym haha
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Bo drzewa też mają liche.Drewniany domek skosił drzewa, a tupolew się rozwalił....
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Gdzie na tym filmie było coś przypominające dom? Bo jakiś kawałek tektury czy dykty tam pływał, ale domu niet.
Kwestia podejścia. Woda opadnie, przyjedzie firma która w 3 tygodnie postawi nowy. U nas powodzianie z ubiegłorocznej "nie ma powodu do obaw" tfuska do dzisiaj grzyb ze ścian usuwają
zaciągają na taki dom kredyt na 20/30lat masakra
taką maja polityke i nie zapominajmy że USA to najbardziej znienawidzony kraj przez naturę a jeszcze jak tramp pozwalniał i obciął koszty on jest zajebisty zabiera biednym daje bogatym haha
Skąd masz te dane? Średni okres spłaty kredytu na dom w stanach to 12 lat. Budowa domów z dykty wynika z ich stylu życia. Często zmieniają zmieniają miejsce zamieszkania -statystycznie 11 razy!!!! To więcej niż ty widziałeś damskich szparek na żywo! Poza tym mają system ubezpieczeń który pozwala na szybką odbudowę. I nie -nie twierdzę że tak jest jakoś wyjątkowy fajnie. Choć zalet hameryka ma wg. mnie dużo.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka