oglądałem kiedyś na discovery, że człowiek do ok 18-20 roku życia kształtuje w mózgu obszary odpowiedzialne za konsekwencje swoich działań. Coś czuję, że tamten program w c🤬ja ze mną pogrywał.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
oglądałem kiedyś na discovery, że człowiek do ok 18-20 roku życia kształtuje w mózgu obszary odpowiedzialne za konsekwencje swoich działań. Coś czuję, że tamten program w c🤬ja ze mną pogrywał.
z pustego łba nawet Salomon nie naleje
Durne p🤬dy zapewne chciały sobie po pozować na jakieś słit focie, oby następne jakie miały to te rentgenowskie

@up
Jak wdepniesz w gówno , to z buta już nic nie będzie ? Uderzył w gówno i pewnie wyszedł z tego bez szwanku.
Jak wdepniesz w gówno , to z buta już nic nie będzie ? Uderzył w gówno i pewnie wyszedł z tego bez szwanku.
Na każdej zjeżdżalni jest ostrzeżenie, aby zjeżdżać pojedynczo, i czekać, ale nie, tępe p🤬dy wiedzą lepiej i dodatkowo tamują zjazd, a później płacz i lament bo zły ratownik nie dopilnował.
Jak w tym kawale.
Jak wsadzić jedną dziurkę w dwie dziurki?
Wetknąć nos w tyłek.
Jak wsadzić jedną dziurkę w dwie dziurki?
Wetknąć nos w tyłek.

anioł,
wnuczka cała mam nadzieję,
bo jak widzę w h🤬j czasu na sadolu
ale coś jednak po tobie odziedziczyla
wnuczka cała mam nadzieję,
bo jak widzę w h🤬j czasu na sadolu
ale coś jednak po tobie odziedziczyla
Ale żeby widzieć że jakieś głupie p🤬dy siedzą na tej zjeżdzalni i mimo tego zjechać na pełnej k🤬ie łbem do przodu to trzeba być geniuszem.
Velture napisał/a:
Albo go nie oglądały.