Wracałem do domu podpity i potrąciłem małą dziewczynkę na pasach. Obawiałem się najgorszego. Na szczęście okazało się, że nikt mnie nie widział.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zamiast się rozglądać mogłeś zamoczyć, jeszcze ciepła, a mrozy są więc jest mało czasu
Dalione napisał/a:
Zamiast się rozglądać mogłeś zamoczyć, jeszcze ciepła, a mrozy są więc jest mało czasu
![]()
Chłopie ona miała 9 lat, za stara jak dla mnie
Dalione napisał/a:
![]()
Gdzie teraz mrozy są? Bo chyba nie w PL?
hehe tu jest czarny humor i jak ci się 3xUp coś nie podoba, to wypi...
Wiedziałem, że ta mała dziewczynka nie dotrze na druga stronę ulicy, po tym jak odbiła mi się od maski.
"jaranie się pedofilią to kurestwo. czarny ch*j ci w morde po same jajca. "
I mówi to człowiek z kraju ,gdzie facet który sam siebie spłodził z 13 letnią dziewczynką zaręczoną z innym 30 latkiem jest uznawany za arcydobrą postać i mesjasza narodów.Przecież to kolebka naszej kultury.
I mówi to człowiek z kraju ,gdzie facet który sam siebie spłodził z 13 letnią dziewczynką zaręczoną z innym 30 latkiem jest uznawany za arcydobrą postać i mesjasza narodów.Przecież to kolebka naszej kultury.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie